Şimdi Ara

HD 6870 Markaya para vermeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

bende burdaki yorumlara aldanıp xfx almıştım kart bırak oyuna girmeyi masaüstünde bile ses yapıyordu oyunlarda zaten ses katlanılmaz bir hal alıyordu gidip iade ettim ve yerine sapphire aldım gerçekten rahatladım 4-5 saat ultrada multi battfield oynuyorum yinede ses çıkarmıyor çok serin çalışıyor.

ayrıca yanlış yönlendiren arkadaşlar var bu konuda sesler aynı vs. diyerek kullanmadan anlamassınız

neyse sipariş vermişsiniz ama iade şansınız varsa kesinlikle sapphire alın

bak bu olmadi iste. iade edebilirmiyim bilmiyorum.

Hocam bir mesaj ile moraliniz bozulup keyfiniz kaçmasın...ses olayı göreceli biraz..O arkadasa sesli gelen şey size sessiz gelir belli olmaz deneyip görün..

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Orijinalden alıntı: turkkeyp

quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

bende burdaki yorumlara aldanıp xfx almıştım kart bırak oyuna girmeyi masaüstünde bile ses yapıyordu oyunlarda zaten ses katlanılmaz bir hal alıyordu gidip iade ettim ve yerine sapphire aldım gerçekten rahatladım 4-5 saat ultrada multi battfield oynuyorum yinede ses çıkarmıyor çok serin çalışıyor.

ayrıca yanlış yönlendiren arkadaşlar var bu konuda sesler aynı vs. diyerek kullanmadan anlamassınız

neyse sipariş vermişsiniz ama iade şansınız varsa kesinlikle sapphire alın

bak bu olmadi iste. iade edebilirmiyim bilmiyorum.

Hocam bir mesaj ile moraliniz bozulup keyfiniz kaçmasın...ses olayı göreceli biraz..O arkadasa sesli gelen şey size sessiz gelir belli olmaz deneyip görün..

hocam çoğu kişi şikayet ediyordu bende bu şekilde göreceli diye yorumlara bakmadım alıp kullanınca farkettim ama yinede arkadaş bir denesin çok sesli gelirse iade eder beğenmedim diye

• SAPPHIRE almayı planlıyordum ama stokta olmadığı için XFX aldım.
    Gelip denedikten sonra duruma göre hareket ederim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

XFX'i rahatlıkla tercih edebilirsiniz gayet kaliteli markadır...

Hocam ne zamandir gozukmuyorsunuz :)
  • urun az once geldi. mesai bitmesini bekliyorum. aksam montajini yapip ses yapip yapmadigina bakacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart eski kartim 3870 e gore sesli calisiyor ama rahatsiz edici bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.