Şimdi Ara

HD 7870 vs GTX 660 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

Hocam arkadaşın neden diye sormasının neresi ayıp ki

Sonuçta yazan arkadaşlar direk gtx 660. Veya 7870. Diyip geçmişler.

Kimse

Physx için 660.

Yüksek o.c için 7870.
    D memiş yani arkadaşı bu yüzden suçlamamalısınız kanaatimce

Ya basit sorulara birsey demedim de belli adam birsey yazacak niyediyecek birsey daha gene neden niye belli yani arkadasin biraz arastrmasi lazim kendi herkes gelip buraya agzina vermez bbilgileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

neden neden neden diyorsun herşeye neden diyorsun bu nedenlerin sonu bitmezki az üşenmede araştır internet çağındayız ve yıl 2014 ben bu işlerden anlamıyorum demek bahane değil akıl var internetin var herşeyi bulursun burda insanların zamanı da önemli biryere kadar açıklarlar daha fazlası için sen yorulacaksın adam değil

+1

ledli fan kontrolcüsü çok cıx tı bu arada
  • hocam haklısınız hata ettim konu açmak yerine araştırmam gerekiyordu bi sorum olcak ama pm ye gelirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciminli24

hocam haklısınız hata ettim konu açmak yerine araştırmam gerekiyordu bi sorum olcak ama pm ye gelirmisiniz

yahu hala anlatamadım mı abi bir söz yazarken altına ansiklopedik açıklamasınıda yazmamız mı lazım ? peh arkadaş ya.

ben diyorum ki öneri almak için konu açtın tamam öneriler geliyor neden diyorsun onada tamam adam birşeyler yazıyor iyi veya kötü hala neden neden diyorsun böyle olmaz diyorum bende herşeyi sana vermez kimse ya neyse demedim birşey hadi iyi geceler
  • Yukaridaki yobaz arkadas dogru demis.Koyunlugun alemi yok.Girin internete arastirin.Allah beyin vermiş.Elin var.Internetin var.Arastir buradaki insanlarin yorumuna bakarak birsey elde edemezsin.Objektiflik pek yok turkiyede.Hep yancı yorumlar yapilir.O yuzden beyninizi kullanin.Şahdi fikrim Ben sizin yerinizde olsam pisman olmamak adina para biriktirir 760 alirim bakarim keyfime yillarca.(Su anda oldugu gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.