Şimdi Ara

HD FİLM İÇİN HANGİSİ? T240 & 2333SW??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum hemen al bari bu sefer sanada kalmayabilir dicem ama genelde kimsenin 24" aklına çok gelmiyor donanım haber gibi yerlerde toplanınca çok gibi görünüyoruz 22" yeter düşüncesindler çoğunlukla ki yeter hakikaten ama bana yetmez kanımca işte o yüzden bu fiyatı kaçırmak istemem sen alınca hemen haber ver bari kardeşim bi tanış arkadaş vardı orda onunla hallederim yoksa 600 den yukarısı gereksiz pahalı sw de karar kılıcaz ama bi el atarsan t240 olabilir şimdiden teşekkürler bide yorumlarsın nasıl memnunmu kaldın makbule geçer şimdiden hayırlı olsun
  • izmirde mağazadan 2 hafta önce T 240HD yi 8 ay taksitle 680 e aldım (peşin 650)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutsaltoprak

quote:

Orjinalden alıntı: faruk_555

quote:

Orjinalden alıntı: kutsaltoprak

Tekrar selamlar. Sürekli karar değiştirdiğimi düşüneceksiniz ama süper fiyata iki monitör buldum. Samsung T240'ı (680 liraydı) 515 liraya, Samsung T260'ı ise (800 liraydı) 635 liraya buldum. Bu fiyatlarla bu iki monitörden birini almaya karar verdim. Büyük ihtimal yarın alıyorum. Hangisini önerirsiniz? Bu fiyatlardan sonra 2333SW almak mantıklı olur mu? Ben T260'ı alacak gibiyim. Son önerilerinizi bekliyorum.

üstat nerelerdesin bende t240 almak istiyordum bu fiyata kaçmaz kesinlikle inşallah internette bulmuşundur dükkansa bizim iş yaş ozaman bu arada garantilimi spotmu

Vallahi dostum, benim bulduğum monitörlerin internet satışı yok. Birkaç gün içerisinde alacağım. Sonra buradan aldığım mağazanın ismini yazacağım. (Ben almadan stok kalmaz sonra. 2-3 adet varmış ellerinde.) Spot değil, sıfır kutulu ürünler. Fiyatına ben de inanamadım ama mağaza uyduruk bir şey olmadığı için bir sorun çıkmayacaktır. İzmir'de bu mağaza.

neyse dostum t 240 a kocaman bi el salladım monitörü seçtim dönüşü olmayan bi yola girdim evet doğru şık oldu kesinlikle.2333sw aldım çok şükür ölü piksel felan çıkmadı gayet şık gayet asil ve yeterince büyük bir izleme alanı ve 16:9 formatı ile benim gibi 16:10 tercih edici birini tavlamayı başardı.şu 19" lere göre 16:9 u basık sıfatı yapıştırmıştım ama bu monütör gayet yerli yerinde.Hep şunu söylüyorlardı ful hd ler için oyunda çamur xvid de çamur dvd eh işte.....illa yüksek ekran kartı ve gb gb gb.......benim şu an kullandığım bilgisayar 6 yıllık ekran kartı fx5200 2 yıldır laptop kullanıyordum garantiye gitti gelmeyince para iadesi oldu şans işte..monitörü aldık kasa toparlayıncaya kadar bu bilgisayarla idare edicez.dedğim gibi oynadığım oyun san andreas tı crt de nası bi keskinlik varsa aynı çözünürlük ayarında bu monitörde yani 1200 1024 mü öyle bişeye ayarladığımda da aynı tatda görüntü verdi.800 e 400 de crt nası kustuysa buda kustu 1680 1650 yaptım 1200 le kardeş gibiler.....elbette yüksek bir grafik kartında yüksek grafikli bi oyunda görülebilecek kalite farkı çok değişik olabilir.bilemicem makineyi daha toplamadım görücez ilerde.sonuç olarak oyunlarda 1680 e 1050 ekran kartı uzun kullanımlı sağlam kalite verir diyenler böyle diyipte ful hd özelliğinden feragat etmesinler hiç gerek yok bence.1680 e 1050yede ayarlayabilirsiniz ayrıca görüntüsüde iyi bence hatta düşüklerindede var bi kaç iyi görüntü aldım yalnız her çözünürlüğe farklı ayarlar atamak gerekli direk 1900 den indirince ona ayarlı herşey bozulduğu için bulanık gelebilir ayarlamak bilgisayara reset çekmek vesayre lazım ben 1900 de kullanıyorum bi zararınıda görmedim.Filmlere gelince o çamur sıfatlarının zemininde yatan bence beklentilerin büyük tutlulması.Haksız değiller tabi ama benim korktuğum gibi değil.birincisi monütör kıstaslarına göre büyük olduğu için kusur varsa görünme durumu yakın mesafeden izleme yapılırsa evet farkedebilirsin.ama monitöre filmi verip yatağına uzanırsan 600mb lık xvid axxo yu fıstık gibi izlersin yakındanda izlersin ama dibine yaklaşırsan crtde olduğu gibi kusurları görürsün.1 de en önemlisi kullandığınız oynatıcı nedir oda önemli.vlc player en güzel renk kalitesini sunan kare kare görüntü varsa azaltan bi player ama tam ekranda yırtıma yapıyo filmin üstünde.km player renkleri orta dercede ama ful hd filmler için ii bi tercih olabilir kişisel ayarlara çok yer vermiş.2sinin ortası en güzel nero yu kurunca yanında gelen video oynatıcıyı beğendim.rengi tam ayarında yumuşaklık keskinlik (kontraslar) keza öyle videolarda yırtılmada yapmıyor alt yazı kullanımıda ve ayarlanabilirliğide tatmin edici.Bu arada bu tatminlik vga dan bağlı bir şekilde ve fx 5200 ekran kartıyla (dvı çıkışı bile yok:( ) yapılan incelemenin ürünü.Ful hd destekli yeni nesil ekran kartları ve güzel işlemcilerle bilgisayar dünyasının keyfini çıkarmak için bu monütör fiyat performans adına benden 10 üzerinden 9,5 alır bu arada bunda sol üst panelde s..m..2333 yazıyor sw yazmıyor ve eksiksiz bi şekilde geldi (dvı temizleme bezi....) koyuncu garantili ben bilgisayarcı arkadaş aracılığıyla aldım internetten diil.(merak eden olabilir) 450tl normal piyasa ben 415e aldım bir yanlışlık oldu hesaplamada geri adımda atılmadı bu fiyata geldi.Eğer bi kaç soru işaretine cevaplayıcı olabilmişsem ne mutlu ne alırsanız alın güle güle kullanın inşallah.bakalım bende şimdilik bi problem yok eyvallah

not:alan arkadaşların yorumunu okumuştum alt ayağı takarken üstene bastırdık zorla oturdu yerine demişler bunda bastırılcak bi dizayn yok iki tene kısa uzantı var altta sağa sola dönmesi için kırmamışlardır inşallah.çünkü sağa sola kıpırdamıyor diyenler de vardı olay şu bastırma yok alttan vidayı çeviriyosun yuvaya getirince bu kadar. biraz sağa birazda sola dönüyor yukarı aşşağı eğiliyor belli bi açı ayaklıklığıda yorumum iyi yönde bence yeterli.(24" acer de bi tercihti ama bu tercih daha sağlıklı oldu kanımca)

• En sonunda Samsung T260 monitörüme bugün kavuştum. İzmir-Çankaya'da Olbim Bilgisayar'dan 650 liraya aldım. Ellerinde bu monitörden yalnızca bir adet kaldı ben aldıktan sonra. T240 ise tükenmiş. (Arkadaşlar çok fazla sorduğu için yazdım bu bilgiyi.) Tekrar stok olup olmayacağı ise belli değil dediler. Almak isteyenler konuşurlarsa adamlar getirtebilir bence. Monitörüme gelince: Mağazada bu kadar büyük görünmüyordu ama bilgisayar masama koyduğumda resmen afalladım. Sanki plazma televizyonu monitör olarak kullanıyor gibi oldum bir an. Cidden çok büyük bir ekranı var. Renk kalitesi, çözünürlüğü vs. ise kusursuz. Doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum. Darısı sizlerin başına.
  • Hayırlı olsun.Bol bol film izleyerek kullan.Ben de monitor alcamda kaç aydır hangisini alcam bi türlü karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.