Şimdi Ara

HD İskender Sakın Ha!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarkat

Yoo bildiğimiz kutu kola fanta çeşitleri idi. Belki şikayet edilince fiayatları revize etmişlerdir.

Hatta patlıcan ezme 9 TL. Künefe 10 TL idi o zaman
    Ürünlerini beğenmesem de takdir ediyorum HD nin yaptığını. Ürünleri kötü olduğu için, bi de yanında kola içersen mide fesadı garantili. Zaten normalde iskenderin yanında kola içince mide fesadı riski yüksek, HD de caydırıcı fiyat politikasıyla halkın sağlığını düşünmüş. Aferin HD ye! Bundan sonra mukkava yersem HD den şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lights.Out -- 30 Nisan 2016; 13:17:58 >
  • İskender buralarda mi yenir ;) kasimpasa orhan iskender deneyin pisman olmazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

İskender buralarda mi yenir ;) kasimpasa orhan iskender deneyin pisman olmazsiniz.
    İskenderi ya isim yapmış lokantalardan yiyeceksin,yada esnaf lokantalarından. Avm iskenderleri falan çok kötü oluyor. Esnaf lokantasında hem babacan ustalar oluyor hem de servisleri iyi oluyor.
  • Hd ilk olarak Ankara'da acildi, eskiden fena degildi zaten bundan dolayi unlendi ama subeleri cogalinca otomatiklesmeye basladilar ve mikrodalgada isitiyorlar. Bunu gelen iskender tabaginda gorebilirsiniz. Tabaktaki etlerin tabak disina tasmis yerlerinde yanma vardir bu tabaga konduktan sonra pisirildigini gosterir ve bu da mikrodalga ile olur.Etide salam gibi cok yumusak ve degisik oldu artik.

Ankara uludag iskender kebapci bursa dahil kainatin en iyi iskenderini yapar, orada iskender yemis herkes bunu bilir, bilmeyenler buyuk ihtimal yememistir ondan bilmiyordur ve Bursa falan filan der.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledie

Hd ilk olarak Ankara'da acildi, eskiden fena degildi zaten bundan dolayi unlendi ama subeleri cogalinca otomatiklesmeye basladilar ve mikrodalgada isitiyorlar. Bunu gelen iskender tabaginda gorebilirsiniz. Tabaktaki etlerin tabak disina tasmis yerlerinde yanma vardir bu tabaga konduktan sonra pisirildigini gosterir ve bu da mikrodalga ile olur.Etide salam gibi cok yumusak ve degisik oldu artik.

Ankara uludag iskender kebapci bursa dahil kainatin en iyi iskenderini yapar, orada iskender yemis herkes bunu bilir, bilmeyenler buyuk ihtimal yememistir ondan bilmiyordur ve Bursa falan filan der.
    İzmir'de 2 ay önce 14 liraya yemiştim. Etini falan da beğendim. Beğendiğin sürece ister gözünün önünde kesseler ne olacak, ister dondurulmuş getirseler ne olacak?

Enra Şanlıurfa'da da yedim, Konyalı'da da yedim, adını bilmediğim daha nice yerlerde iskender yedim. Hiç şaşmadan iskender önüme hep soğuk şekilde gelirdi. HD İskender'de ilk defa sıcak bir şekilde servis edildi.

Ama tek eksi yönü; ister de ister deme, iskenderin üzerine tereyağı döküyorlar. Ben tereyağ istememiştim ama yine de dökmüşlerdi. Ama iskenderin eti güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

İzmir'de 2 ay önce 14 liraya yemiştim. Etini falan da beğendim. Beğendiğin sürece ister gözünün önünde kesseler ne olacak, ister dondurulmuş getirseler ne olacak?

Enra Şanlıurfa'da da yedim, Konyalı'da da yedim, adını bilmediğim daha nice yerlerde iskender yedim. Hiç şaşmadan iskender önüme hep soğuk şekilde gelirdi. HD İskender'de ilk defa sıcak bir şekilde servis edildi.

Ama tek eksi yönü; ister de ister deme, iskenderin üzerine tereyağı döküyorlar. Ben tereyağ istememiştim ama yine de dökmüşlerdi. Ama iskenderin eti güzeldi.

Alıntıları Göster
    Arkadaş şu hd yi her gördüğümde high definition geliyor aklıma

Mikro dalga fırında pişirildiğini ilk defa duydum.Demek ki skenderi getiren garson boşuna tabağa dokunmayın eliniz yanar demiyordu.Bir daha zor yerim buradan.Mikro dalgayla et mi pişer arkadaş

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    O kadar yerden yemissiniz ve soguk mu ikram ettiler hd disinda?
    Ya ayakustu sacma sapan yerlerden yediniz yada sizi kandirmislar,
    Vakti zamaninda eminonu kapalicarsi arka kapisinda vakiflara dogru bursa iskendercisi vardi yorulduk dedik hadi bi deneyelim sirf pide koydu onumuze ee yemedik tabi iskender dedigin pideden az degil cok olmali.. bence baska iskendercileri de deneyin farki anlarsiniz.

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Aynen baydoner de hijyen sifir hd baydonere gore daha iyi ama kalite yok. İskender yiyorsunuz ama lafta, ne lezzet ne sunum iskender dgil. Baska bisey yoklukta yenir anca.

• quote:

Vakti zamaninda eminonu kapalicarsi arka kapisinda vakiflara dogru bursa iskendercisi vardi yorulduk dedik hadi bi deneyelim sirf pide koydu onumuze ee yemedik tabi iskender dedigin pideden az degil cok olmali.. bence baska iskendercileri de deneyin farki anlarsiniz.
    iskenderın yanında ıcecek icilmez.kola vs baska sey alıp parayı bosuna harcamıssın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 11 Eylül 2016; 21:40:50 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Kola mi? İskenderi oldurur o kola, kola icen bizden degılll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 11 Eylül 2016; 21:37:44 >
  • quote:

Kola mi? İskenderi oldurur o kola, kola icen bizden degılll.
    vıcık vıcık yağ başka bi şey değil
  • Guuwa chi-mu G kullanıcısına yanıt
    Tereyag mi? Tereyag gibisi var mi? Hic koylerde tereyagli yumurta ve yogurt yemediniz mi? Sobada isitilmis lavasa cokelek ile tereyag koyup yemediniz mi? Hocam tereyag sevilmez mi? Saygi duyarim ama cok sey kaciriyorsunuz haberiniz olsun.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    hocam sen nerelere gittin geldin
    demek istediğim yağın üstünde eti yüzdürmenin alemi yok
    kararında koymuyorlar yağı
  • Guuwa chi-mu G kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bilim valla,aciktiysam demek ki ;)

• quote:

Sence Konyalı, Enra Şanlıurfa, Kasap Döner ayaküstü saçma sapan yerler mi oluyor?
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Ben tanimam etmem hicte yemedim nerede olduklarini bile bilmem ama bildigim bisey var siz soguk diyorsaniz gidip denemis biri olarak, soguk iskenderi getirip onunuze koyan biri ya duurust bir satici degildir ya isini ehliyle yapan biri degildir yada bu isten anlamayan ek is olarak yapan biridir. İskender onunuze dumani tute tute gelecek yogurda catali gecirmek icin acele edeceksiniz.

Edit: kasap doner su amarikan fastfood kafasiyla is yapan yer dgil mi? Eger ayni yerden bahsediyorsak iskenderini denemedim yaptiklarini bile bilmiyrdm ama doner olarak fiyat kalite orani bence iyi olmayan bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 12 Eylül 2016; 0:09:23 >
  • HD ye yıllardır gitmiyorum çünkü,

Etler dondurulmuş geliyor şubeye,ısıtıp hazırlıyorlar. O yüzden tabak sıcaktır dikkat diyorlar.
    Garsonları çok uyuz. Para üstü getirmemek için baya oyalanıyor üçkağıtçılar.
    Ayrıca hesap isteyince hemen masadaki tüm suları avuçlayıp götürüyorlar hiç hoşuma gitmiyor bu davranış.

Fiyat normal
    Lezzet,hizmet,kalite kötü

• Fbrikasyonun oldugu yerde kalite olmaz bence. Fabrikadan size verecekler siz de onu isitip isitip musteriye vereceksiniz. Gidin markettrn donmus et doner alin evde kendiniz yapin daha ucuza gelir eger tercihiniz buysa.

• quote:

Fbrikasyonun oldugu yerde kalite olmaz bence. Fabrikadan size verecekler siz de onu isitip isitip musteriye vereceksiniz. Gidin markettrn donmus et doner alin evde kendiniz yapin daha ucuza gelir eger tercihiniz buysa.
    Normal bir esnaf lokantasında veya kebapçılarda iskender yerim genelde size de bunu tavsiye ederim hem daha ucuz hem daha lezzetli.
  • semender96 S kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum hocam esnaf lokantalari mükemmel lezzetler cikarabiliyor. İskender fabrikasyon olursa tadi olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.