Şimdi Ara

HD iskenderde 50/15 maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

HD kötü ötesi. Masadaki su bile para ile. Ürünler dondurulmuş çok aç ve az paranız var dışarda yiyelim derseniz gidin çay simit yiyin daha iyi.

İlla canınız iskender çekti ise. BİM'de Emin döner satılıyor onu alın fırından da pide ekmek alın sonra biraz da domates ve tereyağı ile sos yaparak evde müthiş lezzetler yakalarsınız hem de çok daha ucuz ve sağlıklı

Katılıyorum ...

Hatta Bim'deki döneri satan AVM restoranı bile duydum Bursa'da .

Hd Döner için , "2 liralık tavuk dürümcüde bile bedava verilen , acı biber turşusuna 7 lira yazıyorlar . Tanesi 1 liraya geliyor" diye yazmışlardı Ekşi'de .

Hd İskender Akbatı olivium AVM de bana bedava turşu süs biberi tombul

Yılanı tatlı dil deliğinden çıkarırmis

Kola su beleş

Migros alt katta veya Carrefour sabancı sana bana çalışıyor iki kutu kola çocuklara sıkma portakal suyu veya ayran al 2 su al çık restoranta otur paşalar gibi ama otur ezilme büzülme .Garson gelir buyrun der

2 double İskender ama salçası sosu olmasın de

Getiriyor garson önüne off ne elinize sağlık mis gibi yapıyorsunuz de teşekkür ederim elinize sağlık beyefendi de o teşekkür ediyor ardına sana 3 adet pet pardak alabilir miyim de maksat sucsa yaptığın der ki icmeyin der onu da diyemez gelsin bardaklar yemeye başla aç 500 ml pet kolayı hatta kutu kola alırsan pet bardağa gerek yok iç mis gibi ye mis gibi

Yalnız İskender e acayip bol tereyağ iste sos isteme sos mahvediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HD bedava verse yemem, ne şekilde yapıldığını görseniz bir daha adım atmazsınız oraya
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    ben calistim burada calisanlarini hic sevmedim ama hakka girmeyi gerektirmez bu durum. Doner hazir yani dondurulmus falan degil ve makine ile kesilmiyor .tabagin sicak olma nedeni henuz bulasik makinesinden cikmis olmasindandir.ayrica mutfak bolumunde olmayan birisi dahil mutfaga kim girerse galos ve bone takmak zorunda.Lezzetini ben de beğenmiyordum tartisilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 4 Nisan 2017; 18:13:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes tad konuşmuş ama bu kampanyadan bankamatik kartları yararlanıyor mu yoksa sadece kredi kartı mi önce bi onu açıklığa kavuşturalım

• Full Hd ise fena değil, Hd Ready ise çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

pahalı
    ama avm'ler olduğu için , başka seçenek de yok aslında, en son pidem'den yiyordum , 10 liraya çok güzel doyuran pide çeşitleri var

İçecekleri pahalı onlarında. Bazı pideleri güzelde bazılarınında tadı bi değişik. Tavuklu mesela tavuk sote pideye koymuşlar gibi, etlisinde etin tadı bi değişik. Yeniyorda ilk 2 dilimden sonrasını keyifle yiyemiyorum, doymak için oluyor artık.

Salataları falan güzel ama ekstradan alınca. Taze hep.
  • hd den başka nerde güzel yapılıyor ki ben hd deki tadi baska yerde bulamadım

• bol yağlı be olduğu belirsiz birşeyden birşey işte.

%99 indirimle bile çöp

• Dönerinde soya kiymasi var sanirim. Tadı ondan değişik.

• Ben hep 480p yiyiyorum

• duyanda sizin her gün evde ördek, havyar yediğinizi sanacak.

• Adı HD tadı 144p

• 720p mi 1080p'mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

pahalı
    ama avm'ler olduğu için , başka seçenek de yok aslında, en son pidem'den yiyordum , 10 liraya çok güzel doyuran pide çeşitleri var

İçecekleri pahalı onlarında. Bazı pideleri güzelde bazılarınında tadı bi değişik. Tavuklu mesela tavuk sote pideye koymuşlar gibi, etlisinde etin tadı bi değişik. Yeniyorda ilk 2 dilimden sonrasını keyifle yiyemiyorum, doymak için oluyor artık.

Salataları falan güzel ama ekstradan alınca. Taze hep.

maksat zaten doymak değil mi reyiz? eğer tat almak istiyorsan kolcuoğlu'na gideceksin , kol gibi fatura

• konu tvye kaymış
  • Yatmadı daha.

• Bonus card kampanyası başlığında da yazmıştım. Yememiştim önceden ama bu hafta ben de gittim.

Salçasının tadında ekşilik var. Dönerinde lezzet yok. Tereyağı tereyağına benzemiyor.

Kısa süre garsonluk da yaptığım için bahşiş bırakmak huyum vardır. Elemanların garipliklerinden onu bile yapmadım.

Tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.