slm elimdeki egreat media playerım artık yetersiz kaldığı için yeni bir hd media palyer alıcam ancak standart donanımların dışında aradığım birkaç önemli özellik var internette o kadar araştırdığım halde tam ve yeterli bir bilgi bulamadığım için sizlerden yardım bekliyorum,öncelikle alacağım media palyer her türlü görüntü ve ses codeğini desteklemeli cihazda hem analog hemde optik ses çıkışları olmalı müzik dinlerken girdiğim dosyadaki şarkıları ardarda ve shuffle yani karıştırarak çalma özelliği olmalı bu özellik açtığım müzik klipleri içinde olursa süper olur, 3d filmleri açarken 2d altyazısınıda filmin üzerine okunaklı bir şekilde oturtmalı android tabanlı bir media player kullanmadım eğer performansı iyiyse android olması hiçte fena olmaz diğer aradığım özellikler tabiiki dahili wifi alıcısı olması ve mkv gibi formattaki filmleri takılma donma gibi problemleri olmadan göstermesi ayrıca dts ses codeğine sahip olması ..... bu özellikleri barındıran alabileceğim en uygun fiyata bir hd media player piyasada varmı acaba ....................
dune hd base 3d yada dune hdtv 303d öneririm..
teşekkürler zaten bende şu an dune hd base 3d ile himedia q3 quad cihazı arasında kalmıştım kimileri dune cihazındaki chipsetlerin artık eskidiğini himedia cihazındaki chipsetlerin daha yeni ve daha hızlı olduğunu vede dune cihazının 3'te 1 fiyatına satıldığı için dune yerine himedia cihazını öneriyorlar,hala araştırıyorum bu dune cihazını alırsam bana artıları ve eksileri ne olur acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme