Şimdi Ara

'HD READY' KANDIRMACASI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dogubank ta savas elektronik panasonic 42 inc 480p cozunurluklu plazmayi hdmi girisi var diye hdtv diye satiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

oda birseymi
    dogubank ta savas elektronik panasonic 42 inc 480p cozunurluklu plazmayi hdmi girisi var diye hdtv diye satiyor

Yuh bee adamlardaki yüzsüzlüğe bak.
  • arkadaşlar bu konuda bence firmaların hiçbir kabahati yok.çünkü 2-3 milyar para vereceksiniz bir tv alacaksınız ancak bu konuda hiçbir araştırma yapmıyorsunuz.hd teknolojisi ne demek?hd ready nedir bunları araştırmıyorlar ve tv almaya kalkıyorlar.her konuda olduğu gibi bı konuda da cahiliz ve cahilliğimizi gidermek için hiç birşey yapmıyorlar.ondan sonra da kazık yiyoruz son derece normal!!!
  • hd ready konusunda gerçekten halkımız çok bilinçsiz. maalesef bazılarını bunu bir yazılım bazıları ise ne olacak ufak bir kutu alır hallederiz gözüyle bakıyor bu konuda bencede markaların daha bilinçli olması ve halkı bilinçlendirmesi gerekiyor. çoğu insan maalesef bu zamanda aldıkları lcd ve plazmaların bir çoğunu asıl amacıyla izleyemeyecek bile neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

arkadaşlar bu konuda bence firmaların hiçbir kabahati yok.çünkü 2-3 milyar para vereceksiniz bir tv alacaksınız ancak bu konuda hiçbir araştırma yapmıyorsunuz.hd teknolojisi ne demek?hd ready nedir bunları araştırmıyorlar ve tv almaya kalkıyorlar.her konuda olduğu gibi bı konuda da cahiliz ve cahilliğimizi gidermek için hiç birşey yapmıyorlar.ondan sonra da kazık yiyoruz son derece normal!!!

Doğru söylüyorsun herkes araştırmalı ve bilinçli tüketici olmalı ancak bu üreticilerin yaptığı ayıbı örtmez.
  • arkadaslar avrupa yayın bırlıgı eıcta su andakı hd yayının 1280x720 olmasını oy bırlıgıyle kabul etmıstır dolayısıyla 1920x1080 yayına bırden gecılmesı hele ulkemızın gecmesı mumkun degıl bakalım dıgıturk 2007 den ıtıbaren bazı fılm kanallarını ve maclarını hd olarak vercekmıs bununla ılgılı receıverları ıngıltereden sıparıs etmıs bekleyelım gorelım
  • ewet digitürk ,,receiverlarını phılıps yerine humax marka kullanacak artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

ewet digitürk ,,receiverlarını phılıps yerine humax marka kullanacak artık...

ooohhhhh çok sevindim buna beter olsunlar
  • quote:

quote:

sevinmen güzelde neye sevindin ve neye kızdın galiba philips yada digitürk e kızgınsın .bazı maçların hd olarak yayınlanması güzel bir yerlerden başlamalı artık bu yayınlarki gerisi gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: marduk

quote:

quote:

sevinmen güzelde neye sevindin ve neye kızdın galiba philips yada digitürk e kızgınsın .bazı maçların hd olarak yayınlanması güzel bir yerlerden başlamalı artık bu yayınlarki gerisi gelsin

bu digitürk ün philips receiveri bazen beni deli ediyor dostum benim derdim o

• arkadaşlar bende xbox360 var hem onun hemde normal hd yayını için hangi lcd tv almalıyım
  • Herkese selam,

Geçen gün digitürk'e HD yayına geçip geçmeyecekleri konusunda bir mail yazdım. Sorularımı sıraladım, Digiturk'un böyle bir planı ve ya düşüncesi var mı, varsa bu ne zaman hayata geçecek gibi. Saolsunlar 2 gün sonra telefonla aradılar (ben çok sallamazlar diye düşünürken). Neyse kibar bi digitürk bayan yetkilisi bana telefonda şirket olarak Türkiye'de HD yayın hakkında düşüncelerini aktardı. Digitürk bu HD yayın konusunda çalışmalara başlamış bile arkadaşlar. Adamlara şunu yazmıştım: "Ve yine sanıyorum ki altyapı ve yüksek maliyet sorunlarına rağmen bu HD yayın konusunda ilk olmayı başaran yayıncı kurum da büyük kar elde edecektir (First Mover Advantage: GSM'de Turkecell'in yaptığı şey yani). " Digitürk'ün bunun farkında olduğunu ve bu avantajı kimseye kaptırmak istemediklerini söyledi yetkili. Süre olarak çok iç açıcı konuşmadı yalnız, HD yayına ne zaman başlayabilecekleri hakkında net bi tarih veremedi. malum tüm cihazların değişmesi gerekiyor falan dedi. Tahminim 2 sene sonra falan artık yavaş yavaş başlarlar.
    Sonuç: Ne zaman olacağı belli değil ama digitürk ileri bir tarihte HD yayına başlayacağını bana ifade etti. bu bile bişeydir bence.

• süper olur o zmaan desene maçları hd kalitesinde bakmak
  • Digiturk seneye HD yayına geçiyor. Digiturk Royal adı verilen ayrı bir üyelik olacak. haliyle HD receiver ve HD uyumlu TV almak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkunbjk

Digiturk seneye HD yayına geçiyor. Digiturk Royal adı verilen ayrı bir üyelik olacak. haliyle HD receiver ve HD uyumlu TV almak gerekiyor.

kesinmiymiş?
  • quote:

quote:

Digiturk seneye HD yayına geçiyor. Digiturk Royal adı verilen ayrı bir üyelik olacak. haliyle HD receiver ve HD uyumlu TV almak gerekiyor.

kesinmiymiş?

arkadaşın dediği gibi . bu bilgiyi nereden aldın ve kaynak gösterebilir misin. TV hazır. receiver alınır . sorun üyeliğin ne kadar olacağı
  • Cebit'te Digiturk standında söylediler. aşağıdaki linklerde ilgili haber var.
    http://www.sabah.com.tr/2006/02/17/cm/gnc113-20060217-103.html
    http://www.pctech.com.tr/Haber_Oku.asp?ID=1413

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 7 Eylül 2006; 20:45:58 >
  • quote:

Cebit'te Digiturk standında söylediler. aşağıdaki linklerde ilgili haber var.

haaa anladım o zaman tabii üyelik bedelleri ne olur bilinmez.inşallah bu işin maliyetinin faturası bizlere çıkmaz

• quote:

quote:

Cebit'te Digiturk standında söylediler. aşağıdaki linklerde ilgili haber var.

haaa anladım o zaman tabii üyelik bedelleri ne olur bilinmez.inşallah bu işin maliyetinin faturası bizlere çıkmaz

bize çıkacağına emin olabilirsin.burada söz konusu olan bizim ülkemiz ve ben pek iyimser değilim açıkçası. umalım da fatura fazla kabarık olmasın

• Mr thunder yanlış bilgiler verme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HD yayın sadece 1920 x 1080 çözünürlük demek değildir hd standartları sırasıyla şöyledir;

1280 x 720 i ve p
    1920 x 1080 i ve p
    ve japonyada uygulanan 1125 p standardı vardır yani sen çzöünürlüğü 1920 x 1080 nin altında olan tv lere hd değil diyemezsin Haaa eğer 1280 x 720 nin de altındaysa ozaman hd destekli değil demektir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.