Şimdi Ara

HD receiver hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende D-Smart HD Maxi paket var(yeni abone oldum) modülümde var ancak şuan kullandığım receiver Vestel'in baya eski kanalları falan açmıyor yeni HD receiver alıcam Cam modül girişli olması lazım D-Smart'ın HD receiver'i 400 lira daha ucuzu yokmu acaba Cam modül girişli olacak tavsiyeleriniz nelerdir?

• bahsettigin satıcılar tam fatura ile veriyorlar
    ilk cihazımı candostum fatihten aldım tam faturalı ,yazın 2.cihazı aldım fatihmc beyden tam faturalı
    hatta hepsi digital kaç defa yazdı tam fatura almayanları uyarıyor ve bence diger bayii arkadaşların hakkında konuşman hiçte etik degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

bahsettigin satıcılar tam fatura ile veriyorlar
    ilk cihazımı candostum fatihten aldım tam faturalı ,yazın 2.cihazı aldım fatihmc beyden tam faturalı
    hatta hepsi digital kaç defa yazdı tam fatura almayanları uyarıyor ve bence diger bayii arkadaşların hakkında konuşman hiçte etik degil

Diger bayi arksdaslar dedigin arkadaslarin hepsini sahsen taniyorum ve onlarda beni tanir. Siz o zamsn bu fatura olayini onlara sorun bakalim size ne cvp vericekler. Ben anlatamadim size belki onlar anlatir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsitekniksatis

quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

bahsettigin satıcılar tam fatura ile veriyorlar

Diger bayi arksdaslar dedigin arkadaslarin hepsini sahsen taniyorum ve onlarda beni tanir. Siz o zamsn bu fatura olayini onlara sorun bakalim size ne cvp vericekler. Ben anlatamadim size belki onlar anlatir :)

2 farklı satıcıdan 2 cihaz almışım digeride faturasız ürün almayın diyor yazıyorum ara sor diyorsun !
    üstelik madem şahsen tanıyorsun neden arkalarından haklarında konuşuyorsun senin yaptığın ayıp
    esnaf değilsin esnaflık 10 tl ucuza satmakla olmaz daha iyi hizmet vermekle olur

• Kesinlikle alacağını hangi marka ürün olursa olsun faturanızı yani ne kadar ödemişseniz o kadar kesilen faturanızı alınız. faturada almış olduğunuz ürünmü yazıyor onada dikkat ediniz. Aslında tüm satıcılar bu tür isteklerini ithalataçı firmalara yada mal aldıkları yere iletseler kendileride bu sorundan kurtulmuş olacaklar. Hem müşteri memnun kalacak hem satıcı. Uzak mesafeli satışlarda ( internetten) zaten kasa fişi değil fatura göndermek mecburidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 7 Şubat 2013; 22:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Kesinlikle alacağını hangi marka ürün olursa olsun faturanızı yani ne kadar ödemişseniz o kadar kesilen faturanızı alınız. faturada almış olduğunuz ürünmü yazıyor onada dikkat ediniz. Aslında tüm satıcılar bu tür isteklerini ithalataçı firmalara yada mal aldıkları yere iletseler kendileride bu sorundan kurtulmuş olacaklar. Hem müşteri memnun kalacak hem satıcı. Uzak mesafeli satışlarda ( internetten) zaten kasa fişi değil fatura göndermek mecburidir.

fatura ile fişin arasındaki fark nedir ? 2sindede devletime kdv ödemiyormuyum ?
  • tam fatura tam fatura diye milleti sallıya sallıya bi hale getirmişsiniz. 150 liralık ürünü tam fatura kesiyorum diye 250 ye satan zihniyete sahip arkadaşlar. ve bunlara örnek gösteren billinçsiz tüketiciler ...
    açın gözünüzü artık .
    burda doğruları söyleyince arkadaşlar ya konu kapatır ya bu mesajlar silinir.

TAM FATURA İLE FİŞİN ARASINDA FARK YOKTUR. AKSİNİ SAVUNAN ARKADAŞ GİTSİN BİR MUAHASEBESİNE SORSUN.

ben tam fatura kesiyorum oı yüzden pahalı satıyorum ... ???

ben tam fatura kesiyorum ürün tam garantili :) ???

açın gözünüzü artık :) daha başka birşey sölemiyorum. burda kimseyle tartışmak veya rencide etmek de değil amacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimgsm -- 8 Şubat 2013; 9:47:44 >
  • Kesinlikle faydalı ve bilgilendirici bir başlık olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.