Şimdi Ara

HD Receiver tavsiyesi; 200-250 TL arası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung UE40D6000 Led Tv alacağım bir iki gün içinde;

Bana 200-250 TL arasında (varsa) 5+1 ses sistemi bağlayabileceğim,
    smart kart ve modül yuvası olan ? bir receiver...

Çok fazla marka ve model var kafam karıştı açıkcası, işin içinden çıkamadım, şimdiden teşekkürler abiler... ;))

Bu özellikleri geç şu modeli al kafan rahat olsun dediğiniz bir model varsa da almayı düşünüyorum..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: nunal

Arkadaşlar Samsung UE40D6000 Led Tv alacağım bir iki gün içinde;

Bana 200-250 TL arasında (varsa) 5+1 ses sistemi bağlayabileceğim,
    smart kart ve modül yuvası olan ? bir receiver...

Çok fazla marka ve model var kafam karıştı açıkcası, işin içinden çıkamadım, şimdiden teşekkürler abiler... ;))

Bu özellikleri geç şu modeli al kafan rahat olsun dediğiniz bir model varsa da almayı düşünüyorum..:)

Samsung 40D6000 tvnin kendi hd uydu alıcısı var diye biliyorum. Bence önce tvyi alın sonra karar verin.
  • 40d6000 de uydu alıcı yok 40d8000 de var

Jameson Full HD lere bir bak görüntü ve fiyat olarak iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

40d6000 de uydu alıcı yok 40d8000 de var

Jameson Full HD lere bir bak görüntü ve fiyat olarak iyi.

40D6500de var kullanıyoruz. ama d6000de varmı emin değilim.
  • malesef dahili uydu alıcısı yok; D serisinin diğer modellerinde var, onlar da tuzlu geliyor biraz...

K35 teşekkürler tavsiyen için, Jameson HD serisini dikkate alacağım. Hiromco nasıl acaba, çok fazla yazılımla yükleme işleriyle uğraşmak istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nunal -- 2 Kasım 2011; 18:03:08 >
  • hiremcodan uzak dur jamesondan görüntü kalitesi açısından da memnun kalırsın emin ol.Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 200 küsür tl idi bimekste .Bir de hangi uydu alıcısını alacaksan al görüntü kalitesini gözünle gör de al derim
  • hd uydu alıcılarında flash belleğin önemli olduğunu okudum bazı başlıklardan, jameson 3003'ün 8 mb; sunny at-14200'ün flash belleği 16 mb aralarındaki fark nedir mesela neyi etkiliyor...
  • ben aynı cihazın 14100 hd sini kullanıyorum. 14200 ün sd görüntü kalitesi işlemcinin sti7111 olması nedeniyle iyidir. . ayrıca ram256mb, flash ram 16mb dir. flash bellek bildiğim kadarıyla anlık işlem yapma kapasitesiyle alakalı diye biliyorum. günümüz hd cihazlarında minimum flash kapasitesi 8mb dir. sunny 14200 de modül ve smart kart girişi yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.