Şimdi Ara

HD Smart Next 25000 icin HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, bur kac sorum olacak Next 25000 icin hangi sabit diski kullanmaliyim? Cihaz kac GB a kadar olan HDD leri destekliyor? D smart bu cihazlarin satisini yapiyor mu?
    Bir de son olarak bu HDD e kaysettiklerimi bilgisayarima atmam mumkun mu yoksa farkli bir formatta veua sifreli mi kayit yapiyor cihaz?

Simdiden tesekkurler.

• zaten bu cihazın yanında 380 gblık bir hdd veriyorlar.ekstra bir hdd almanıza gerek yok.illa alacaksanız e-sata girişi olan bir hdd alın.pc de hiç denemedim
  • Ben alirken vermediler. Hemen arayip munasip bir dille abdest verecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Ben alirken vermediler. Hemen arayip munasip bir dille abdest verecegim.

nasıl vermezler yaw.üç kagıtçı dümbükler.dsmart bayilere hdd ile veriyor.hakkınızı arayın.gelişmeleri burdan bize bildirin.bende pvrli cihaz var.hdd ayrı bir kutudaydı.cihazın altına monte edip öyle verdiler
  • Sabit disk hd bilmemne ile veriliyormus falan filan. Bana soylemediniz ki boyle bir zikkim oldugunu, bilseydim alirdim dedim. İste kem kum aboneliginizi iptal edelim o sekilde yeni abonelik acalim falan filan.

Netice itibariyle gidip e sata bir hdd alip takicam bakalim ne olacak.
  • Selamlar bugun bende değiştir kampanyasından Goldmaster 35000 HD satın aldım. Değiştir kampanyası ile alınan cihazlarda hard disk opsiyonel.

Servise kendimin temin edecegi bir hard diski kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda ise kullanamayacağımı ve o sadece dsmarttan alınan hd lerin kullanbileceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Selamlar bugun bende değiştir kampanyasından Goldmaster 35000 HD satın aldım. Değiştir kampanyası ile alınan cihazlarda hard disk opsiyonel.

Servise kendimin temin edecegi bir hard diski kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda ise kullanamayacağımı ve o sadece dsmarttan alınan hd lerin kullanbileceğini söyledi.

Sanırım aynı cihazdan bende de var. HD+ abonesi değilim siz e-sata hdd alıp çözebildiniz mi sorunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iRoNMaSTeR,

Cihazı ailem kullandığı için, hard disk almadım.

Ellerinde normal HD cihaz olmadığı için HD+ cihazı harddisksiz verdiler.

Sonra normal cihazlar gelince değiştirmedim, normal HD cihazların baya bir sorunu var bildiğim kadarıyla.
  • HD+ harddisk uniteli cihazim var.
    Harddisk unitesini cikarip esata portu uzerinden harici harddisk taktim ama maalesef recevier gormedi. Yani harddisk unitesi sart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.