Bildirim
hd-torrents.org davetiyesi veriyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu davetiye isteyen -
-
evet arkadaşlar
Zendagi Migzara davetiyesini aldı.yok mu isteyen bir tane kaldı -
quote:
Orijinalden alıntı: Captan_Price
evet arkadaşlar
Zendagi Migzara davetiyesini aldı.yok mu isteyen bir tane kaldı
Alabilirmiyim son davetiye duruyorsa hala?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 29 Ağustos 2012; 17:44:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Mitokondri-
quote:
Orijinalden alıntı: Captan_Price
evet arkadaşlar
Zendagi Migzara davetiyesini aldı.yok mu isteyen bir tane kaldı
Alabilirmiyim son davetiye duruyorsa hala?
duruyor.pm bekliyorum... -
1 adet davetiye durmaktadır -
Hd-Torrents davetiyesi karşılığnda 2 adet Arena-TR davetiyesi vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafam050 -- 17 Şubat 2013; 17:24:53 > -
hd torrents davetiyesi karşılığı Bittürk,Arena,Leechtürk,Turk****rrent-cell,Turkdepo davetiyelerinden istediğini takas etmek istiyorum. pm ile ulaşın lütfen.. -
Yana yakıla hd-torrents davetiyesi arıyorum. İsteyene karşılığında arena davetiyesi atabilirim. -
Askerdeyken account'umu uzun süre pasif olduğu için silmişler. Davetiyesi olan arkadaşlar gönderebilir mi? Ratio konusunda bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. düzenli seed-box kullanıyorum. -
Yana yakıla hd-torrents davetiyesi arıyorum. İsteyene karşılığında pretome davetiyesi atabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X