Şimdi Ara

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
26
Favori
250.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beykal

baba kafede sabah 9 da bi açıyom taa 1de kapatıyom. bilmemki bununlada çok alakası varmı. kapakları filanda açık kasanın.

hocam bı ara bı pc'ye everest yukle sora aksam cafeyı kapatırken bak acaba kac dereece ona gore kasanın kapaklarını acarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 21 Ağustos 2006; 23:29:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beykal

üstad lar şöle bi inceledimde siz 40 - 45 lere buz koymuşunuz ben naapayım ki acep suyamı daldırıp çıkartsam bilmemki. 57 derece diyo

Bu disk hala çalışıyormu. Eğer çalışıyorsa ve patlamadıysa iyi valla. Ben 50 den sonrasını sakat diye biliyorum.
  • konuyu açan arkadaş hdd avarage 21 mb/s verdi ne demek bu şimdi 5400 rpm lik hdd için
    yukarda da yazdım zaten kimse tınmamış sorun mu var benim hdd 7200 ile 5400 arasında yarıyarıya fark olurmu yaw
  • Hocam kafanı yorma. Okuma hızı normal. Ben elimdeki 5400 rpm disklerde 30Mb/sn üzerini görmedim . 7200 Rpm harddiske geçme zamanında gelmişte geçiyor bu arada.
  • Bu test sonucu sanırım sana biraz teselli olur.

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 22 Ağustos 2006; 2:30:49 >
  • notebook ta biraz zor geçerim 7200 e . 7200 lük notebook hdd si var mı ki; olsa dükkan benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

notebook ta biraz zor geçerim 7200 e . 7200 lük notebook hdd si var mı ki; olsa dükkan benim

Ben uzağım bu notebook olayına . Pek anlamam notebook dilindenn. Zaten ne varsa pc de var. Harddiskiniz birde sata ise değmeyin keyife .. Gerçi gece gece konuyu hortlattık ama söylemedende geçemedim. Tutamadım kendimi napim . Saygılar..
  • walla ne yap biliyormusun note booku gece komple buz dolabına koy sabah kalkığında bak bakalım kac derece ondan sonra akşam da bak kaç derece o zaman arasındaki farkı anlarsın bu arada buz dolabına koy demem şaka değil sorun olmaz merak etme ben hdd nin üstüne buz koydum sorun olmadıysa sende buz dolabına koysan sorun olmaz bundan eminim.

Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendiss

Bu test sonucu sanırım sana biraz teselli olur.

senin bu hdd sorunluydu dimi mendiss değilse sakına bunu pc ye takma valla yakar bu bütün pc yi bu ne ya bitmiş okeye dönüyor bu hdd
  • quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

quote:

senin bu hdd sorunluydu dimi mendiss değilse sakına bunu pc ye takma valla yakar bu bütün pc yi bu ne ya bitmiş okeye dönüyor bu hdd

seride baksana ölmus artık hdd at gıtsın hocam daha calısıyomu bu hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 23 Ağustos 2006; 2:39:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: flyy

quote:

quote:

seride baksana ölmus artık hdd at gıtsın hocam daha calısıyomu bu hdd

hatırladığım kadarı ile mendiss zaten bu hdd ye sorunlu diyordu eğer değilse yinede sen sisteme takma

• elinize saglık bayagı bi işime yaradı inşallah başkalarıda faydalanmasını bilir....ne varsa dh'cilerde.
  • quote:

Arkadaşlar test sonucunu yayınladığım bu harddisk sorunlu bad sectorlu ide bir disk. Gördüğünüz üzere okuma hızı 12Mb/ sn lerde geziniyor. İnanması zor ama bu disk çalışıyor ve ben şu anda bu diski yedekleme için kullanıyorum. İlginç olanı bu diskte bir hafta öncesine kadar sistem kurulu idi. Gelgelelim okuma hızından dolayı p3 bilgisayar mmx gibi çalışıyordu. Şimdi size yine elimdeki sorunlu bir diskin test analizini yayınlıyorum. İster inanın ister inanmayın bu disktede bir ay öncesine kadar win Xp kurulu idi. Ve diske hala sistem kurulabiliiyor. Okuma hızı 4Mb / sn. Yani normal bir diskin 12de 1 i kadar. Valla sitemde yakmıyor sadece biraz yavaş çalışıyor. Şimdilik daha mezarlık yanı yok. Ama yakında oda teknloloji çöplüğüün bir kurbanı olmaya aday.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 23 Ağustos 2006; 22:02:26 >

• Bu arada bu konunun bu kadar ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Halbuki ben bu programı herkes bilir zannediyorum. Bu kadar küçük boyutta ve bu kadar işlevli bir program. Benden paylaşıma devamm.
  • benim 80 seagate hdd var bu proğramı çalıştırınca HD tune read error hatası alıyorum.
    1 kare kırmızı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkam -- 25 Ağustos 2006; 20:29:34 >
  •  HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım

BENİMKİNİN DURUMU NASIL SİZCE ARKADAŞLAR...
  • Diskte bad sector olduğunun kesin sonucu health sekmesinde ortaya çıkıyor. Health sekmesini tıkladığınızda 05 veya 0a sütünunun sarı renkte olduğunu görürseniz diskinizde kesinlikle bad sector var demektir. Hız testi analizine takılıp kalmayın. Asıl sonuç health ve error scan sekmesinde ortaya çıkıyor. bixici arkadaşımızın verdiği bilgiye göre diskte sorun var ancak bu okuma hızına etki etmemiş. Okuma hızı gayet normal gözüküyor. Grafiğin değişkenlik göstermesi o an sistemde kullanılmasından kaynaklanıyor. Bu disk uzun bir süre kullanılabilir. Telaş etmeye gerek yok. Saygılar..
  • Maxtor Test

Samsung Test

bad sektor testleride yaptırdım bad sektör gözükmüyor.

pc devamlı reset atıyor sizce neden kaynaklanıyor olabilir.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 4 Eylül 2006; 20:48:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buz koydum hdd nin üstüne 32 ye kadar düştü dahada düşmedi

ama cok kısa zamanda düşürüyor herkeze tavsiye hdd ye zarar verir diye korkmayın hic birşey olmuyor arada bi koymak lazım 49 a cıkmıştı benim şimdi 40 larda takılıyro valla güzel oldu

gercekten koydunmu ?? bende saka sanmıstım hee

walla billa koydum ya 49 a cıktı dedim birazdan patlıyacak en iyisi b planı ]

ben 55-56 derece sıcaklıkta 3 gün boyunca kullandım Seagate

• eline sağlık hocamgzüel çalışma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.