Şimdi Ara

Hd Uydu Alıcı Tavsiye(MACHİNA 3D ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dsmart hd almıştım 2 sene giriş paketı ucretsız şimdi 2 senem doldu hd kanalları kapatmışlar izliyemıyorum abone olmam lazımmış normal kanal d seyretmek ıstesem bılmem kaçıncı kanalda euro d var ordan ızleyın dıyorlar.

Şimdi ben bu hd kanalları nasıl bedava izlerim normal bır receıver alsam hd olanlardan izliyebılırmıyım
  • @serkanjk bende tam olarak onu çözmeye çalışıyorum. Machina3D aldım kanalların şifresini kırmaya çalışıyorum ama keyler nereden bulacam onu bilmiyorum herkez internette var diyor bulursam sanada haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsint158

@serkanjk bende tam olarak onu çözmeye çalışıyorum. Machina3D aldım kanalların şifresini kırmaya çalışıyorum ama keyler nereden bulacam onu bilmiyorum herkez internette var diyor bulursam sanada haber veririm.

4/a ya geçince zaten kanal d hariç nerdeyse butun kanlların hd lerı bedava olucakmış hıç şifre çözmeye vs ihtiyaç kalmayacakmış

konu burda

http://forum.donanimhaber.com/m_93469832/tm.htm

007 - KESİNLEŞEN ÜCRETSİZ HD YAYINLAR

* ATV HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A HABER HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A SPOR HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A HABER HD : Frekans : 12053 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BEYAZ TV HD : Frekans : 12380 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BUGÜN TV HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * FOX TV HD : Frekans : 12329 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 6666 mbs
    * KANAL A TV HD : Frekans : 11039 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 4800 mbs
    * KANAL A TV AVRUPA HD : Frekans : 11039 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 4800 mbs
    * KANAL TÜRK TV HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * KANAL 7 TV HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * MCJ SHOPPING HD : Frekans : 12379 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * TRT 1 HD : Frekans : 11041 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 8400 mbs
    * TRT HD : Frekans : 11041 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 8400 mbs
    * TRT HABER HD : Frekans : 12015 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * TVNET HD : Frekans : 12213 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 5833 mbs
    * ÜLKE TV HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * SEMERKAND HD : Frekans : 11557 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 30000 mbs
    * SHOW TV HD : Frekans : 12210 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 8333 mbs
    * STAR TV HD : Frekans : 12015 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * TELEDÜNYA HD : Frekans : 12379 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs

Not : Kırmızı olarak işaretlenmiş kanallar Türkiye'deki en çok izlenen TOP 5 kanaldan 4 tanesinin şifresiz HD yayına geçtiğini belirtmek için kullanılmıştır.

• evet doğru söylüyorsunuz şu geçişte ertelendi geçsekte izlesek alt tarafı kanal d ona da key gireriz. çok saolun. Siz sorununuza çözüm buldunuz mu?
  • quote:

evet doğru söylüyorsunuz şu geçişte ertelendi geçsekte izlesek alt tarafı kanal d ona da key gireriz. çok saolun. Siz sorununuza çözüm buldunuz mu?

valla soruna çözüm bulamadım hd receıver alıcaz sanırım bu gıdişle
    dsmartın kutusuda elımızde patlıcak
  • evet zaten bütün kanallar hd olacak. Gerek de kalmıyor tv izleme zorunluluğumuz olsun diye her ay para vermeye. Tabi bu benim kendi düşüncem. Peki turksat 4A ya ne zaman geçilir bilinmiyor. Ben bu hd kanalları nasıl izleyecem. Nextdestek sitesi var ordan link verip nasıl yapacağımı anlatırmısınız? Tabi biliyorsanız.
  • quote:

evet zaten bütün kanallar hd olacak. Gerek de kalmıyor tv izleme zorunluluğumuz olsun diye her ay para vermeye. Tabi bu benim kendi düşüncem. Peki turksat 4A ya ne zaman geçilir bilinmiyor. Ben bu hd kanalları nasıl izleyecem. Nextdestek sitesi var ordan link verip nasıl yapacağımı anlatırmısınız? Tabi biliyorsanız.

Hocam cihaz nasıl güzel mi? memnunmusun. Tevsiye edermisin ? alayımmı ben de bir tane
  • Kanal geçişleri 1 saniye sürüyor. Menüde kasma falan yok. Kumanda algısı az dediler hiçte kötü değil. İnternet'e bağlanırken sorun olmadı. Kanallar gayet güzel. Ama alacak olan sensin ben daha kötü yönüne rastlamadım. Benim aldığım tek tunerli süper modeli. Karar senin ben sana al ya da alma deyip kararını etkilemek istemem.
  • @marseltalon hocam benim korkum benim beğendiğim ürünü senin beğenmemen yanlış anlama sakın. Ürün benim hoşuma gitti daha öncede next ye-2000 kullanmıştık. Karar senin ondan karışmam diyorum ama ürün güzel.
  • quote:

@marseltalon hocam benim korkum benim beğendiğim ürünü senin beğenmemen yanlış anlama sakın. Ürün benim hoşuma gitti daha öncede next ye-2000 kullanmıştık. Karar senin ondan karışmam diyorum ama ürün güzel.

Selamlar, kumanda perfonmansı nasıl güzelmi, değişik açılardan çekiyor mu? yoksa illede cihaza doğru mu tutmak lazım!!! Bu arada cihzada ısınma sorunu var mı? cihazın açılış süresi ne kadar? ve görüntü kalitesi güzel mi?
  • Alıcının tam zıttındaki cama tuttum genede çekti. Zaten samsung tv var bende onun kumandasını kullanacaktım ama next'in kendi kumandası bence daha güzel.
    Cihaz ısınıyor ama kasma yaratmadı 2 gündür.
    Bugün kanalları falan ayarladım menüde kasma olmadı hemen hallettim.
    Cihazın açılış süresi 10 sn falan ama dikkat etmedim kanal geçiş süresi 1-2 sn arası bir süre.
    Görüntü kalitesi güzel ben beğendim.
    Yalnız kanal d hd gibi kanallar açılmıyor bende normalde açılırmı sizce bu kanallar d-smart olmadan biss keyle.
  • quote:

Alıcının tam zıttındaki cama tuttum genede çekti. Zaten samsung tv var bende onun kumandasını kullanacaktım ama next'in kendi kumandası bence daha güzel.
    Cihazın açılış süresi 10 sn falan ama dikkat etmedim kanal geçiş süresi 1-2 sn arası bir süre.
    Yalnız kanal d hd gibi kanallar açılmıyor bende normalde açılırmı sizce bu kanallar d-smart olmadan biss keyle.

Dostum cevaplar için teşekkürler, kanal d hd olayını bilemicem maalesef...
  • quote:

Alıcının tam zıttındaki cama tuttum genede çekti. Zaten samsung tv var bende onun kumandasını kullanacaktım ama next'in kendi kumandası bence daha güzel.

hayirli olsun guzel tercih d smart kendi cihazlari disinda acilmaz sistem degisti hic ugrasmayin hic bir cihaz acmiyor kumanda sorunuu ilk cihazlarda vardi sonradan duzelttiler ama istedigin kanallarin ip tv olarak bula bilirsin internet sinirsizsa tabiki bide vod bolumu var cihazda guncel filimleri direk izleye bilirsin ( tavsanlar var 18 yas ustu birde nexttin destek sitesi var orda cihazin butun özelliklerini nasil acilip kullana bilirsiniz bir bakim machina 3 super bolumune bakin kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavşanları sevmem ben . Ama vod bölümüne nasıl girilir hocam bütün tuşlara bastım kumandada oraya girmedi acaba eksik mi üretildi kumanda

• Normal machine 3d ile süper arasindaki fark ne acaba ve normal ilk çıkan 3d neden daha pahalı. Acaba hangisini almasam acaba.

• İlk çıkan çift tunerli ve pahalı. İkincisi ise super modeli onda kumanda sorunu giderilmiş. Benim cihaz da super modeli. Çift tunerlinin tek farkı tekinden izlerken ötekinden kaydediyosun. 3 taneye kadar kaydetme imkanı veriyor. Donanımsal özellikler aynı.
  • quote:

Tavşanları sevmem ben . Ama vod bölümüne nasıl girilir hocam bütün tuşlara bastım kumandada oraya girmedi acaba eksik mi üretildi kumanda

usta vod bölümündeyken kirmizi tusa basin sonra kumandadan 1234 tuslayin ikonlar cikacak ayni islemlemi tekrar yaparsaniz bölum kapanir

• yapıyorum ama ses yok. hdmı ile led tvye bağlı cihaz neden olmaz sizce?
  • quote:

yapıyorum ama ses yok. hdmı ile led tvye bağlı cihaz neden olmaz sizce?

Hocam IPTV performansı nasıl aletin güzel mi?
  • quote:

yapıyorum ama ses yok. hdmı ile led tvye bağlı cihaz neden olmaz sizce?

ğoruntu var sesmi yok acaba soruyu tam anlamadim vod bolumune girip tavsanlar felan geldimi acaba

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.