Şimdi Ara

HD uydu alıcısı hangisi alınmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini önerirsiniz???????yardım lütfen...
    GoldMaster HD-1060 PVR HD
    Next YE-18500 HD CIS PLUS

• azsx70 A kullanıcısına yanıt
    STİ işlemci kullanan GM HD-1060 alınmalı...
  • Grundig 8200 öneririm. Üstelik 250 tlden 97 tlye düşmüş durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 üründen goldmaster 1060 modeli daha iyi işçilik ve görütü kalitesi bakımından.
  • Next e bulasmayin sakin bir müddet sonra yazılım desteğini çekiyorlar

• Vu başka cihaza bakilmaz

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Hangisi çekmiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD uydu alıcısı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    FULL HD UYDU ALICISI TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atlanta Shine Hd Box almak üzereyim. Uyducuya siparişi verdim.

Nasıldır sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Hangisi çekmiyor?

Hocam next tiger aldik 2 sene de 1 defa guncelleme geldi sonrası fosss 2000 cx hdmi var onda da free cam mi kestiler sadece biss desteği var ben bu ikisine 500 tl para verdim ne oldu simdi bitirdiler

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim yani bütün uydu alıcı firmaları böyle.
    Bende de Jameson var. 1 sene yazılım çıktı sonra bitti.
    Şu anda aileme uydu alıcı araştırıyorum. Kriterim yazılım desteği değil(olsa iyi olur ama),sorunsuz çalışsın yeter.

• soruyu soran arkadaşım öncelikle iyi günler dilerim sana bende bu konu hakkında epeydir araştırma yapmaktayım nacizane bir kaç tavsiye yazacağım size alınacak cihaz hakkında .

öncelikle teknik destek olayı çok önemlidir (yani bir sıkıntı çıktığı zaman götürüp kafasına atacağın birileri olması lazım karşında)

2. marka orjinal marka mı yoksa yan sanayi marka mı bu çok önemli cihaz kalitesi açısından kesinlikle. bunun tespiti lazım

3.sonra ise izleyeceğin yayın tipi çünkü birden fazla platform var bu konuda türksat digiturk ve dsmart gibi

4. misal kendi fikrimi koyayım burda oturduğun yerde alt yapı varsa türksat (teledünya) bana göre mantıklıdır hem sinyal sağlam hemde stabil ve daha uygun . paket içeriği kişisel olduğundan ben belgesel tercih ettim .

5.uydu istersen ben digitürk derim kalite bakımından d smarttan daha iyi ama fiyat konusu şahsa kalmış

6. bir de kendin alıp üye olmadan izleme işi var ki sıkıntılı oda illaki yine cebinden para çıkacak ve bu sefer yasal olmadan çıkacak (server mantalitesi) tamam güzel cihazlar var ama yayın paralı yine :D

kısadan hisse

amaç uğraşmak ve merak ise eginma 2 tabanında linux yazılımlı bir cihaz al yapabileceklerin sonu yok yazılım anlamında ben bir dönem yaptım kendi web sayfamı bile ordan yayınladım sonra torrent için ideal saymakla bitmez 6 farklı kanalı kayıt ederken 7. izleme şansın iseteğin saatte reklam olmadan kayıt alma hepsi yazılım bilgin dahilinde mümkün dür kendi koyacağın bir cihaz eeee ama geldi iş lig tv de maça misal fb-gs maçı ya online için ödeme yapıp ip den izleyeceksin yada saçma sapan bir severdan bekleyeceksin onlara yılda 200 tl ödeme yapacaksın legal olmayana .sonuç o kadar sağlam cihaz ama maçı izleyemedin işte ne oldu digitürk ağır bastı .

ki digitürkte aldığın görüntü kalitesi bazen gerçekten süper olabliyor üst düzey makineleri var arkadaşım kullanıyor 1 tb hdd ile gelen bir cihaz var harika görüntüsü ve sadece lig tv üyeliği var

yani arkadaş yapacakların önemli ve ödemek isteğin para ben belgesel meraklısı olduğum dan teledünya abone oldum hd kalitesi iyi bir cihaz alıp türksata da seri numarasını bildirip onu kullanıyorum .

not vermek gerekirse server mantalitesi yabancı platformlar için harika .

ama tercihler ve maddiyatlar belirlenmeli öncelikle. kafa şişirdim kusura bakmayın

• grundig dsr 8200 modelini incelemenizi öneririm. bununla ilgili açılmış başlık da var. f/p süper bi ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.