HD Uydu Alıcısı ile Normal Udu Alıcıları arasında HD olmayan kanallarda görüntü farkı varmıdır ? şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: BLacK.EaGLe
HD Uydu Alıcısı ile Normal Udu Alıcıları arasında HD olmayan kanallarda görüntü farkı varmıdır ? şimdiden teşekkürler...
SD yayınlarda, SD uydu alıcısı lehine bir fark vardır. Çoğu HD uydu alıcıların, SD yayınları iyi ölçekleyemediği için !...
Cihaz HD olupta; SD görüntüleri, SD uydu alıcısı performansında ölçekleyebilen modelleride vardır. Ancak sayıca çok az ve fiyatıda oldukça pahalıdır.
SD yayın izlenmek isteniyorsa, şimdilik kaydıyla SD uydu alıcısı kullanmak daha mantıklıdır.
cevap için teşekkürler..
bana göre bu tez yanlış HD cihaz olupta SD görüntüsü bendeki coship fta dan daha iyi olan HD uydu alıcıları var. Bizzat test etmiş biri olarak yazıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hasancp
bana göre bu tez yanlış HD cihaz olupta SD görüntüsü bendeki coship fta dan daha iyi olan HD uydu alıcıları var. Bizzat test etmiş biri olarak yazıyorum.
Doğrudur.
Zaten bende mesajımda ihtiyat içerecek şekilde, iyi ölçekleme yapabilen HD cihazlarında var olduğunu belirtmiştim.
Saygılar, sevgiler.
belirli kanallarda hd özelliği var diye biliyorum?
sd yayınları HD uydu alıcısında HD kablodan görüntü alındığı için daha kaliteli veriyor.
2 farklı marka hd uydu alıcısı kullandım ikisinde de atv ve trt hd dışındaki kanallar beş para etmez görüntü verdi yani hd receiverlar sd yayında başarısız bana göre daha ama pahalı olanların performansını bilmem doğrusu ben nextin 200 liralık modelini denedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme