Şimdi Ara

hd video ve oyunlarda takılma!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkeze teşekkür ediyorum, win8 kurdum şuan sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwxcs

herkeze teşekkür ediyorum, win8 kurdum şuan sorun yok :)

o anakartlarda bi sıkıntı var-(bende de aynı dert mevcut) , 7-8 kişide vardı , win 8 'in hangi sürümünü kurdun? orginal Enterprise N var takılma devam...
  • win 8 pro orijinal . ama düzeldi . 60 kare saniye aldığım oyunda takılma lar oluyodu ve asla 60 kare saniye altına düşmüyordu ama takılma oluyordu şaçma . ama düzeldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwxcs -- 5 Haziran 2013; 1:40:06 >
  • quote:

win 8 pro orijinal . ama düzeldi . 60 kare saniye aldığım oyunda takılma lar oluyodu ve asla 60 kare saniye altına düşmüyordu ama takılma oluyordu şaçma . ama düzeldi .

şöyle oluyor bende ; 1 gün oluyor , 1 hafta olmuyor , 3 gun oluyor , 5 gün olmuyor ... :) ne yaptın tam olarak detaylı yazarmısın ?
  • birçok yol denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum. bios güncelledim, driverlerin hepsinin en güncelini indirdim , win8 kurdum , win8 i de update yaptım en güncel hale getirdim. suan sorun yok . sende bu yolu bi izle inşallah olur.
  • Windows un güncel olması da optimizasyonu iyileştiriyormuş kesinlikle en güncel hale getir derim.
  • Umarim ileride sorun yasamazsiniz. Anakartiniz ile ilgili ilginc seyler soyleyebilirim. ureticilerin 125w diye sattigi anakartlara toplamda 140w ve daha uzeri guc cekebilir islemcilere destek vererek kullanicilari zor duruma dusurme olayinda asus bu sefer ileride yer aliyor. Sizinle ayni anakarti veya versiyonlarini (760g yada 780L chipsetler ozellikle) kullanan ve bir cok sorunu oldugunu soyleyen bir cok arkadas gordum. bunlara BE yani black edition islemciler taktiginizda bu islemciler carpan arttirabildiginden dolayi 125w degilde 133w 139w 145w gibi degerlere cikabilmektedir! Bu yuzden dolayi anakartiniz stabilite sorunu yasatmakta ve islemciden gelen bilgileri tam anlami ile kullanamamakta. Şu an sorunsuz diyorsunuz umarim bu durum bozulmaz. Eger firsatiniz olursa 140w destekliyiz 160w destekliyiz diye cikan anakartlarla degistirme yoluna gidin. En azindan ilerisi icin kafaniz rahat olur.
  • zaten tüm sürücü windows vs.. güncel , aceleye gelmek zorundaydı bilgisayar alımım; Fx serisi cıktıntan 1 hafta sonra aldıydım , destekleyen anakartlar piyasada fazla uçuk fiyatlardı en ucuzuydu bu.Hep demişimdir En önemli bilgisayar Parçaları Anakart ve Monitördür.istediğiniz kadar kıyak malzeme olsun anakart işleyemesse bi işe yaramaz ,istediğiniz kadar kıyak sisteminiz olsun en son görüntü monitörde biter

anakart - işlemciyi upgrade edicektim zaten , yorumlarınız çok yardımcı oldu.
  • quote:

anakart 28 C

işlemci 35 C

1.çekirdek 31 C
    2.çekirdek 31 C
    3.çekirdek 31 C
    4.çekirdek 31 C

ekran kartı 27 C

harddisk 33 C

ısı durumu bence mükemmel başka bi sorun var ama ne

ısı olarak bir sorun olmadığı zaten kesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.