Arkadaşlar HD2 cihazıma sorunsuzca yükleyebileceğim tarifi ile İGO8 VE BASARSOFT bilen varsa yardımınızı rica ediyorum.
Tabi ne demek hemen yazalım.
1- Yurt dışından kutulu olarak bu ürün satın alınız (Türkiye'de satılmıyor malum. 2- Kutu açılır 3- İçinden bir microsd çıkar,o kart lisanslıdır ve HD2'nize takılır. 4- Takınca kurulum otomatik başlar ve biter 5- Home ekranınızda bir ikon belirir ona basar çalıştırırsınız.
İşte bu kadar
Herhalde siz bunu sordunuz değilmi ? Yani HIRSIZLIK/KORSANLIK olarak ortada dolaşan kopyalardan bahsetmediniz forumda uyarılar varken değilmi ?
Evet aynen oyle route 66 lisansli olarak Türkiyede satılıyor ama İGO yu resmi olarak nerden temin edebilirim bulamadım bu konuda yardım rica etmiştim !
Bu sorunuzu partner firmasına sormalısınızwww.basarsoft.com.tr Türkiye'de mobil telefonlar için bu ürün satılmıyor bildiğim kadarı ile ama onlar yurt dışından alınacak yerleri söyleyebilirler herhalde
Anlıyamıyorum PDA ve smart cihazlar bu kadar yaygınken nasıl bu programları resmi olarak satmıyorlar ,GPS cihazı satılsın diye mi?Çok ilginç ????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme