Şimdi Ara

hd2600xt ile hd2600pro crossfire olurmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemimde hd2600xt vardı bi yerden hd2600 pro geçti ve crossfire yapmak istiyorum
    biri pro biri xt acaba crossfire yapabilirmiyim?

• 2600pro'lar crossfire olmuyor bende var yapmak istedim crossfire köprüsü yoktu...
  • olsa bile 2 si beraber olmaz
  • Crossfire için aynı iki kart lazım diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 4 Şubat 2008; 15:55:38 >
  • 2600xt ve pro aynı gpu'yu kullanıyor. cf köprü bağlantıları varsa olur. ama çok verimsiz olur. iki 2600'le cf yapmak yerine tek 3850 almak hem performans, hem maliyet açısından çok daha karlı...
  • 2600xt-2600pro eger her iki e.kartında crossfire köprü baglantı girişi varsa cf olur.
  • bi saniye arkdaşlar bende cf köprüsü olmadan cf olmaz diye biliyodum ama bundan 5-6 ay önce bir sistem gelmişti üretim birimimize ekran kartları 1600pro kartın kutusunda crossfire yazıyodu şaşırmıştım ithalatçı firmayı aradım bu ekran kartları cf olur dedi sistemi kurdum ati yazılımıyla cf yaptım sorunsuz çalıştı bu versiyonlar için varmı bilmiyorum yani 2600xt veya pro. ama normal şartlarda eikiside aynı seri ekran kartları
    cf olur slı deseniz olmaz ama cf de farklı ekran kartları oluyo diye biliyorum(yanlışım varsa düzeltin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 4 Şubat 2008; 16:45:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon HD4850 Fan Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarda yazdıkalrıma ekliyeyim
    şuan elime bir sistem geldi x2 6000 işlemcili ve sapphire dh2600pro ekran kartlı
    ne gördüm dersiniz cf olur mu olmaz mı tartışırken 2 adet cf bağlantı birimi. yani bu ekran kartından 4 tane alarak quadcrossfire bir sisteminiz olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

yukarda yazdıkalrıma ekliyeyim
    şuan elime bir sistem geldi x2 6000 işlemcili ve sapphire dh2600pro ekran kartlı
    ne gördüm dersiniz cf olur mu olmaz mı tartışırken 2 adet cf bağlantı birimi. yani bu ekran kartından 4 tane alarak quadcrossfire bir sisteminiz olabilir

nette 2600'lerle yapılmış cf testleri var. sonuçlar hiç tatmin edici değil. yukarda dediğim gibi 2600 cf'ye; hele quad cf'ye harcanacak parayla çok daha verimli bir ekran kartı alınabilir. ha illa ki cf yapılmak isteniyorsa 3850 ile yapılmalıdır bence...
  • sadece deneme amaçlı yapcam arkadaşlar bi yerden elime hd2600pro geçti hani para fln vermedim yani fakat crossfire köprüsü bulamadım halaa bi tae var fakat iki tane olması gerekiyormuş araştırmalrımda slı ile crossfire arasındaki en önemli fark crossfireda bu şekilde iki farklı modeli cf yapabiliyorsun ama slı da illa aynı model ve aynı biosa sahip kartlar olması gerekiyormuş bilgiler için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: synan

quote:

Orjinalden alıntı: menem

yukarda yazdıkalrıma ekliyeyim

nette 2600'lerle yapılmış cf testleri var. sonuçlar hiç tatmin edici değil. yukarda dediğim gibi 2600 cf'ye; hele quad cf'ye harcanacak parayla çok daha verimli bir ekran kartı alınabilir. ha illa ki cf yapılmak isteniyorsa 3850 ile yapılmalıdır bence...

BİZ QCF biz öneriyoruz demedik zaten sadece teknik açıdan buna alt yapısı var demek istedim (çünkü soru bu şekildeydi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.