Ben aşağıdaki sistemle 5770 i sorunsuz kullanıyorum. Sen de kullanırsın. Ama oc konusundaki uyarıları dikkate al. Ben işlemciyi 2.8 ghz e oc yaptım sorun olmadı ama 3.0 ghz e çıkardığımda pc resetlendi. Yani psu yetmedi. Yinede psu yu yıpratmamak için default hızda kullanıyorum. Bendeki psu 420 watt ama gerçekte 350 watt. Senin psu da buna benzer birşeydir sanırım.
Sistem: __________________________ Kasa ve PSU :Gigabyte gz-x6 420w Anakart: Foxconn A7DA-S 3.0 ekran kartı: Sapphire Flex 5770 İşlemci:AMD Athlon II X4 620 (2.6 ghz) RAM: Team 2*2 GB DDR3 (CL9) Sata II 500 SAMSUNG HD502HJ HDD 22" Full Hd LG Monitor TV 1 adet DVD Combo 1 klavye 1 mouse 2 adet 120 cm kasa fanı
Bunların haricinde sisteme takılı başka birşey yok.Ekran kartlarını o.c ile 960/1300 de çalıştırıyorum.Reset yada donma olmadı şimdiye kadar.
GERÇEK 350WATT YETER KANISINDAYIM
GERÇEK 300 W ASUS ile MSİ 5750 kullanıyorum
Arkadaşlar taktım ekran kartını şu ana kadar bir problem yok gayet hoş çalışıyor maşaallah.
hayırlı olsun hocam.
panelimdeki sistemle akasa 520w kasa ile sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: donanımvirus
Bu arda psu Cooler Master PRS-420 yorumlarınızı bekliyorum.
yeter
benim 400 wat. yazın aldım 5770 poblem yok sorunsuz çalıştırıyorum.. bende alel acele aldım kartı yolda eve giderken aklıma geldi pusu olayı:D çok tırsmıştım fakat sorunsuz çalışıyor.
aslında şöyle birşey var fakat bu pusu yetersizliğindenmi bilmiyorum ben yaziim. 5770 ve aynı anda q8300 işlemci aldım taktım. bilgisayara restart atılmıyor. restart attığımda pc kapanıyor yeniden başlaması gerekikrken başlatamıyorum ama kasa çalışır durumda ekran kapalı... restart kullanamıyorum kapatıp açıyorum onun dışında hiçbir problem yaşamıyorum 17" monitör ile bütün oyunları şuan full detayda oynuyorum.
gerçek 350 yter garanti olsun dersen 400 al derdim ama senin zaten 420. Rahat ol. tabi işlemciye de bağlı ben ortalama söyledim sana
sitelerden baktığında 300w gibi komik değerlerde bile sorunsuz çalışıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme