Şimdi Ara

hd6870-hd7850-gtx550 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: denny5

ya da bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_77867682/tm.htm
    en az 3-5 aylık bir garanti tercihim aslında ama

Msi gtx560 220tl, 200tl ye 6870 ler var ve 560'dan daha performanslıdır 560 alınmaz. 560ti ise 280tl fiyatı çok pahalı 200tl civarına 6870 ler dolu zaten 560ti ile 6870'in performansları kafa kafaya 80tl pahalı bile 560ti ı da eleyin. Bence garantili 6870 arayın veya 350tl ye sıfır 1gb 7850'ler var onlardan alın fakat vga monitörde dalgalanma yapıyor onun yerine gtx650ti boost lar var sadece 3-5 fps düşüktür 7850'den.

yapma ya, dostum her monitörde oluyor mu dalgalanma, ben de vga monitör var, oyunlar ve diziler için led tv yi kullandıgım için fiyatı uygun olan vga monitör almıştım geçen yıl, off kötü haber bu ya, 7850 almayı düşünüyordum

• Powercolor pcs+ 2 gb 7850 alın. Gtx 550yi o listeye sokmanız bile hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ya da bu:

Msi gtx560 220tl, 200tl ye 6870 ler var ve 560'dan daha performanslıdır 560 alınmaz. 560ti ise 280tl fiyatı çok pahalı 200tl civarına 6870 ler dolu zaten 560ti ile 6870'in performansları kafa kafaya 80tl pahalı bile 560ti ı da eleyin. Bence garantili 6870 arayın veya 350tl ye sıfır 1gb 7850'ler var onlardan alın fakat vga monitörde dalgalanma yapıyor onun yerine gtx650ti boost lar var sadece 3-5 fps düşüktür 7850'den.

yapma ya, dostum her monitörde oluyor mu dalgalanma, ben de vga monitör var, oyunlar ve diziler için led tv yi kullandıgım için fiyatı uygun olan vga monitör almıştım geçen yıl, off kötü haber bu ya, 7850 almayı düşünüyordum

Her monitörde olmuyormuş duyduğuma kadar zaten çokta belli olmuyor diyenlerde var eğer takıntılı biri değilsen birşey olmaz, 7850'yi aldıktan sonra pişman olma diye söyledim. 7850 dalgalanma diye aratırsan google da bulursun konuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: zigoro

Powercolor pcs+ 2 gb 7850 alın. Gtx 550yi o listeye sokmanız bile hata

bilmiyoruz hocam napalım teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya da bu:

Her monitörde olmuyormuş duyduğuma kadar zaten çokta belli olmuyor diyenlerde var eğer takıntılı biri değilsen birşey olmaz, 7850'yi aldıktan sonra pişman olma diye söyledim. 7850 dalgalanma diye aratırsan google da bulursun konuları.

takıntılıyım, sırf bu yüzden laptop umu degıstırdım, monitoru laptopa baglamak için almıstım, yeni aldıgım monitor eskı laptopum da dalgalanma yapmıstı. monitör yeni aslında, eskilerinde mi oluyo ki, araştırayım bakalım

• denny5 D kullanıcısına yanıt
    7000 serisini unutun Monitörü değiştirip extra masraf yapmayın (dalgalanma problemi devam ettiği için)
    Elimde garantisi devam eden Powercolor 6870 özel soğutmalı versiyonu var.
    1920 1080p benq monitörüm var ve bu çözünürlükte crysis başta olmak üzere hiçbir oyunda problem yok donma vs gayet akıcı oynatıyor.
    Yada bir arkadaşın dediği gibi nvidia 650 ti bost alın ama oda pahalı sanırım.
    Keşke dvi bağlantılı monitör alsaymışsınz sanırım araştırmadan aldınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya da bu:

takıntılıyım, sırf bu yüzden laptop umu degıstırdım, monitoru laptopa baglamak için almıstım, yeni aldıgım monitor eskı laptopum da dalgalanma yapmıstı. monitör yeni aslında, eskilerinde mi oluyo ki, araştırayım bakalım

Uzak dur 7800 serisinden vga da dalgalanma,titreme gibi sorunlar mevcut. İkinci elden garantili 6870 bak, hem dalgalanma falan hiçbir sorun yok hemde bütçene uygun olur. @brsaltnc adlı arkadaşın 6870'i hem özel soğutmalı hemde garantiliymiş ona bakabilirsin.

• yalnız arkadaşlar atladıgımız bir yer var, yukarıda da belirttiğim gibi oyunları ve filmleri led tv de oynuyorum ve izliyorum. bu dalgalanma sadece oyunda oluyormuş sanırım, forumda oyle oluyor, monitoru sadece internet için kullanıyorum. led tv bagla
    film ve video lardada yapıyor diye biliyorum ama pek emin olmammakla beraber tercih sizin tabi
  • quote:

yalnız arkadaşlar atladıgımız bir yer var, yukarıda da belirttiğim gibi oyunları ve filmleri led tv de oynuyorum ve izliyorum. bu dalgalanma sadece oyunda oluyormuş sanırım, forumda oyle oluyor, monitoru sadece internet için kullanıyorum. led tv bagla

Muhtemelen led tv niz hdmi girişlidir direk hdmi girişine bağlarsanız dalgalanma olmaz birde dalgalanma zaten siyah tonlu yerlerde daha çok oluyormuş.
  • quote:

quote:

yalnız arkadaşlar atladıgımız bir yer var, yukarıda da belirttiğim gibi oyunları ve filmleri led tv de oynuyorum ve izliyorum. bu dalgalanma sadece oyunda oluyormuş sanırım, forumda oyle oluyor, monitoru sadece internet için kullanıyorum. led tv bagla

Muhtemelen led tv niz hdmi girişlidir direk hdmi girişine bağlarsanız dalgalanma olmaz birde dalgalanma zaten siyah tonlu yerlerde daha çok oluyormuş.

evet hdmi girişli, ama aynı anda hem monitöre baglıyım hem tv ye, seçim yapıyorum ekran seçeneklernden o anki kullanıma göre. tvde de yapar mı acaba, sonuçta bir yerden gürültü gibi bir şey alıyor da dalgalanıyor sanırım

• quote:

quote:

quote:

evet hdmi girişli, ama aynı anda hem monitöre baglıyım hem tv ye, seçim yapıyorum ekran seçeneklernden o anki kullanıma göre. tvde de yapar mı acaba, sonuçta bir yerden gürültü gibi bir şey alıyor da dalgalanıyor sanırım

Bildiğim kadarıyla hdmi girişli tv niz de yapmaz fakat vga girişli monitörünüzde yapar. Dalgalanmanın oyunlarla alakası yok sadece siyah tonlu yerlerde dalgalanma ve titreme yapar yani masaüstünde bile olsanız yine yapar bu sizi rahatsız edebilir ben yerinizde olsam vga monitör kullanacaksam 7800 serisinden kart almazdım fakat hdmi girişli veya dvi girişli tv-monitör de kullanılacaksa o zaman alınır.

• hmm, sanırım gtx ler de ati ye oranla pahalı performans olarak, çıkmaza girdik o zaman
  • ama yukarıdaki linlkte sadece oyunlara girince falan şeklinde şeyler yazılmış
  • alttaki yazı derken? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu hocam:

"donanımsal olarak her türlü sorununuza gönülle yardım etmeye açık"
    hahah eyvallah
  • arkadaşlar size bilgisayar sistemimi yazıcam sizde mafia 2 yi rahat oynamam icin ekran kartı önerirmisiniz.. iste sistemim:

İşlemci: İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 GHZ

Yüklü Bellek(Ram): 1.00 gb

Sistem Türü: 32 bit

Ekran Kartı:nvidia geforce 7200se 7300gs 511mb (ayrılmış video belleği 256mb,video belleği:0,paylaşılan sistem belleği:255mb ) die 3 e ayırıo video belleğine hic vermio.. bna önerilen ekran kartı ise asus gtx430 128bit 1gb directx 11 destekli mafia 2 icin işimi görürmü acaba.. ne olur yardım cvp.. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur525252

arkadaşlar size bilgisayar sistemimi yazıcam sizde mafia 2 yi rahat oynamam icin ekran kartı önerirmisiniz.. iste sistemim:

İşlemci: İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00 GHZ

Yüklü Bellek(Ram): 1.00 gb

Sistem Türü: 32 bit

Ekran Kartı:nvidia geforce 7200se 7300gs 511mb (ayrılmış video belleği 256mb,video belleği:0,paylaşılan sistem belleği:255mb ) die 3 e ayırıo video belleğine hic vermio.. bna önerilen ekran kartı ise asus gtx430 128bit 1gb directx 11 destekli mafia 2 icin işimi görürmü acaba.. ne olur yardım cvp.. şimdiden teşekkürler

Psu nuz ve ram in ddr, mhz türü nedir ? Eğer gerçek 350watt psu varsa 7750 + 2gb bellek alın e2180+7750 ikilisi mafia2'yi oynatır, mafia2 çok aşırı sistem isteyen bir oyun değil + optimizasyonu iyidir ayrıca gt430,gt630 bu tür kartlardan kesinlikle uzak durun berbat kartlardır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.