Şimdi Ara

hd6870 oyunda 300mhz gpu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir şeyi belirtmek istiyorum oyunun son 3 saatlik kısmını yüksek detayda 42'' fullhdtvde oynadım,oyun sonrası inanılmaz mide bulantısı ve baş ağrısı vardı,müşavir hocam bulantı dediniz ordan şeettim
  • oyun oynamaya niyetin oldumu uygulamalar kapat zaten oyun oynerken izleyemezsin onuçta oda ekran kartından gidiyor nvidia dada öyle kasılmalar oluyor arasıra ama etkileyecek şekilde değil
  • şu an 12.2 driver yüklü aynı sorun devam ediyor arkadaşımızın yaptığı gibi youtubeyi kapadığımızda sorun düzeliyor.
    kısmetse bidahaki sürücülere düzelir
  • Bu sorunla kaç zamandır cebelleşiyorum ben de(en az 2010'dan beri). Youtube, kmplayer vb. herhangi bir şekilde video izlediğiniz zaman, videoyu kapasanız bile kart tasarruf modunda kalabiliyor(5850'de 157/1200 modu da var ama bu sorunda 400/3600 modunda takılıyor). Ve müdahele etmediğiniz müddetçe de sürekli öyle kalıyor.
    Bulduğum müdahele yöntemiyse, bu sorun her oluştuğunda, ATiTrayTools açıp overclock kısmından "set default clocks" seçmek. Afterburner'dan default'lamak, saat hızı değişmek vb. işe yaramıyor (2.1.0).
    Her oyun açmadan önce videoyu durdur, ATT aça kapa içim bunaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Mart 2012; 20:02:35 >
  • @fleshstorm666

o şekilde 1 çözümü varsa iiymiş, çünkü bazıları bazı oyunlar'da, youtube'taki videolu çözüme fln bakabiliyor, hatta küçük ekranda X oyununu ve çözüm videosunu yanyana açıp oynayanlar gördüm, ATI kullanıp bu şekilde oyun oynamaya çalışanlara güzel 1 çözüm olur bu durum, eheh.
  • O şekilde uğraşanlar varsa yazık Sorunu gözlemlediğimden beri ATT yöntemini kullanıyorum, biraz çekilir kılıyor en azından .p
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.