Şimdi Ara

HD7850 den GTX980 e Geçiş sonrası 720p videolarda bulanıklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Windowsunuzu değiştirin ama deneme açısından.

Aklıma artık pek bir şey gelmiyor artık. Çok zorladım kendimi. :)

Ne diyim umarım çözülür sorununuz. Sizi anlıyorum. Ufak bir şeye taktınız mı o sorun çözülecek. :)

Neyse kolay gelsin.
  • Aynen tam dediğiniz gibi. Bir kere taktım ya buna olmadan rahat uyuyamam. Herşey için saolun format attıktan sonra da bilgisini paylaşırım. Umarım atmaya gerek kalmadan çözülür ama daha başka çare kalmadı gibi.
    1 format
    2 hdmi monitör
    3 son çare ekran kartı servise. Aklıma başka birşey gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartın turp gibi sorun yazılımla alakalı (yüksek ihtimal flash player kaynaklı)
     HD7850 den GTX980 e Geçiş sonrası 720p videolarda bulanıklık
  • Orayada baktım kutucuk işaretli. Sildim flash player ı tekrar kurdum. En çok youtube da belli oluyor. Birde az önce şöyle birşey dikkatimi çekti. Videolarda kamera sabit biryeri çeker ya hani kımırdamadan oralar nerdeyse 720p e yakın ama hareketli yerler yani birinin yüzü çekilirken ağzıyla sakız çiğnese yanakları o çevre bulanık...

• quote:

Orijinalden alıntı: OttO055

Orayada baktım kutucuk işaretli. Sildim flash player ı tekrar kurdum. En çok youtube da belli oluyor. Birde az önce şöyle birşey dikkatimi çekti. Videolarda kamera sabit biryeri çeker ya hani kımırdamadan oralar nerdeyse 720p e yakın ama hareketli yerler yani birinin yüzü çekilirken ağzıyla sakız çiğnese yanakları o çevre bulanık...

benim başıma gelse yapacaklarım ;

- ekran kartının en son çıkan beta olmayan imzalı sürücüyü indirmek
    - bilgisayarda kurulu codec paketi kaldırıp yeni versiyonunu yada muadil codec packleri denemek
    - flash player tamamen kaldırıp son sürümü sitesinden yükleme
    - varsa eğer antivürüsleri devre dışı bırakıp tekrar denemek ve ardına sistem taraması yaptırmak (malwarebytes ve combofix(win 8.1 ve 10 da çalışmaz) ile taratmak.
    - ekran kartı hızaşırtma yapılıysa fabrika ayarlarına döndürmek.
    - ekran kartı denetimindeki tüm ayarları fabrika ayarlarına getirmek.
    - ekran kartını stabilite testine sokup benchmark yaptırmak
    - farklı tarayıcılarda test etmek (yeni tarayıcı kurarken içe birşey aktarmadan yapmak)
    - son olarak ekran kartını farklı bir bilgisayarda denemek

bunları yaparak en azından bir fikir sahibi olabilirsin.

• yazdıklarının içinde yapmadıklarım

bilgisayarda kurulu codec paketi kaldırıp yeni versiyonunu yada muadil codec packleri denemek (bunun hakkında pek bilgim yok önerdiğin varsa kurabilirim)
    ekran kartını stabilite testine sokup benchmark yaptırmak (nasıl yapıldığını bilmiyorum daha önce hiç yapmadım)
    ekran kartını başka bilgisayarda denemedim. aynı şekilde hdmi monitör bulabilsem onunlada denemek istiyorum.
  • quote:

yazdıklarının içinde yapmadıklarım

bilgisayarda kurulu codec paketi kaldırıp yeni versiyonunu yada muadil codec packleri denemek (bunun hakkında pek bilgim yok önerdiğin varsa kurabilirim)
    ekran kartını stabilite testine sokup benchmark yaptırmak (nasıl yapıldığını bilmiyorum daha önce hiç yapmadım)
    ekran kartını başka bilgisayarda denemedim. aynı şekilde hdmi monitör bulabilsem onunlada denemek istiyorum.

Şuan hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama en popüleri K-Lite Codec Pack http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/k_lite_mega_codec_pack,1.html budur

alternatifleri arasında ADVANCED Codecs ve windows 7 codec varvar.

diğer soruna cevap

Heaven Benchmark

FurMark (GPU Stress Test OpenGL Benchmark)

3DMark

• 3d mark ın bi sıkıntı çıkartma olasılığı varmı hocam. yarın bugün garantiye yolladığımızda garantiden çıkmış demezler demi. bide ben sonuçları anlamam etmem. buraya yüklerim siz anlarsanız.
  • Codec kurulu
    Furmark kurdum 20 dk a yakın çalıştı ama bişe anlamadım. Durdurdum

• quote:

Codec kurulu
    Furmark kurdum 20 dk a yakın çalıştı ama bişe anlamadım. Durdurdum

olmadı yarın istersen uzakten bağlantı yapar bir bakarım büyük ihtimal flash da sıkıntı var ama bellide olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 10 Mart 2016; 0:00:50 >
  • Valla çok iyi olur kardeşim. Ama yarın işten geç geliyorum gece 10 dan sonra öüsait olursan bağlantı kuralım ya.

• quote:

Valla çok iyi olur kardeşim. Ama yarın işten geç geliyorum gece 10 dan sonra öüsait olursan bağlantı kuralım ya.

geldiğinde özel mesaj atarsın.
  • Tmm kardeş

• Güncel driverlarını kurdun mu?
  • trakyali47 T kullanıcısına yanıt
    Kurulu hocam. 4 sürüm eskiyi de kurdum denedim şuan en güncel i kurulu

• HDMI veya display port olan bir monitörde deneyin sağlam kart boşuna servise gitmesin.

• Artık başka çare kalmadı. Format attım sonuç yine aynı. Monitör de almadan deneme şansımız zor.

• quote:

Artık başka çare kalmadı. Format attım sonuç yine aynı. Monitör de almadan deneme şansımız zor.

Kasayıbal en yakın internet cafe veya bilgisayarına görür orada mutlaka HDMI vardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.