Şimdi Ara

HD7850 Donma-takılma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • caca , 4700mq ve gtx 780m ikilisi piyasada bulunacak en iyi oyun canavarlari ve bunlar crysis 3 'bf4 gibi oyunlarin bile hakkindan geliyor kesin baska bir problem vardir ,garantiye yollamanizi oneririm

oguz ,soylediklerinize gore baska bir problem var gibi , ekran kartiniz sorunlu olabilir onuda garantiye yollayin derim cunku butun sikinti ekran kartindan sonra cikmis
  • senin yerinde olsam ana karta 600 tl vermezdim şahsen ben 270 tl ye aldım asus HD7950 ve 8 gb ram hiçbir sorun yok
    işlemci amd 6300 (6 çekirdek ) .Bençe intel sevdasından vazgeçip amd yönel.Bu araa benim anakart asrock.

şöle bi kombo yapiim hatta:
    Ram
    Anakart
    İşlemci

Bende anakart hariç hepsi aynı + hd7950 bf fps 45 aşşagı deil (en yüksek ayarlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werder55 -- 3 Ocak 2014; 23:49:26 >

• @oguz_35 İşlemci kesinlikle darboğaz yapıyor e7200 7850'yi besleyemez.
    @caca denetim masası/güç seçenekleri/yüksek performans yapın leptop fişe takılı olsun.
    @oguz298 Leptopda gayet oyun oynanır hocam 4700qm ve 780m den bahsediyoruz.
  • oguz_35 kullanıcısına yanıt
    16 ram var benimki kasma deil mesela bt4 de ghostsda ekranı çevirirken takılma oluyor hafif haif
  • Dediğim ayarları yaptınız mı?
  • Arkadaşlar bilgisayara format attım ama durum aynı. Düşündüğünüz gibi darboğaz problemi sanırım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_35

Arkadaşlar bilgisayara format attım ama durum aynı. Düşündüğünüz gibi darboğaz problemi sanırım :(

Laptopta darboğaz olmaz başka bi sorunu var onun
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:21:21 >
  • kardeş bence alacagın 3 parça güzel. bende zaten g-skıll ram kullanıyorum aynılarından. gayette memnunum windows 7.7 veriyor degerlendirmeyide. performanslarıda gayet güzel. i5 işlemcide iyi olmuş anakartı biraz daha iyi bişey alabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum. ve ekran kartında hayırlı olsun gerçekten güzel bir kart. bende hd 7770 var ve gayet memnunum... umarım sorununu çözersin. zaten şu anki sistemin biraz düşük...
  • kardeş onların hepsini yaptım ama düzelme olmadı hiiç bunları denedim hep ama genede optimize edip açınca takılma hafif kasılma oluyor fps 30 40 civarı oluyor farcry3 de fln ama ekran takılarak dnyr bt4 dede durum aynı.
  • Darboğaz değil darboğaz o şekil olmaz senin işlemcin oyuna yetmiyor oyuna düşük geliyor dostum

Darboğaz diye iddaa edecek arkadaşlara bu yazdığım isterse arkadaş 7850 den 2 kat daha düşün ekran kartı koysun gene aynı sorunu yaşar yani sorun işlemcinin oyuna yetmemesi
  • potur kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce GTS250 vardı onda bir sorun yaşamıyordum ama.
    Battlefield 4 ve NFS Rivals denemedim ama Batman Arkham Origins falan oynadım böyle bir sıkıntı yok.
    Emin misin hocam işlemci yetmiyor derken ?
    İşlemcin yetmiyor dostum o dediğin 2 oyunda en az 4 çekirdek istiyor yeni nesil sende ki birde 2 çekirdek istersen oyuna gir çözünürlüğü azalat low yap ayarları o şekil dene rahatlar makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

İşlemcin yetmiyor dostum o dediğin 2 oyunda en az 4 çekirdek istiyor yeni nesil sende ki birde 2 çekirdek istersen oyuna gir çözünürlüğü azalat low yap ayarları o şekil dene rahatlar makina

Peki linkini verdiğim videoyu izleyebildin mi acaba ? Oradaki takılma oyunun introsunda yaşanıyor.
    Benim kafamı karıştıran aslında bu biraz. Oyunun introsunda bilgisayarı zorlayacak ne olabilir bu kadar.
    Bence normal çalışan ve çok da iyi olmayan bir makina o introyu gayet akıcı olarak geçecektir.
    İntro falan farketmez hocam o kasılma işlemci kasılmasıdır
  • Birde eski ekran kartınla dene eğer öyle değilse aldıgın yere geri götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler sonra nostalji olsun diye bütün konuyu baştan okudum arkadaşlar :)

Eğer konuyu okuyan olursa söyleyelim, sorun %100 işlemci ile alakalı.

Bu videodaki gibi bir takılma yaşıyorsanız bilin ki işlemcinizi değiştirme vaktiniz gelmiş.

İyi forumlar herkese.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.