Şimdi Ara

HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı İçin PSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyden önce merhaba arkadaşlar ilk sorumu sormadan önce sizlere sistemimi tanıtayım ;

İŞLEMCİ : İntel Core i5 3470 3.20 Ghz TURBO BOOST İLE 3.60
    RAM : 4 GB
    EKRAN KARTI : Nvidia 430 GT 128bit 2GB

Ekran kartım dandik :D bu yüzden değiştiricem ve ram'de 8GB yapıcam bu sistem beni ne kadar idare eder ? Ayrıca gameplay videoları çekiyorum güçlü bir sistem gerek ve başlıkta sorduğum gibi HD7870 için PSU önerilerinizi alayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BugraCEO -- 9 Ağustos 2014; 21:03:38 >

• Corsair vs 650w psu 195 lira civarı fiyatı olacaktı.

7870'i nerden buldun bilmiyorum ama alacaksan Sapphire r9 270x dual-x al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 9 Ağustos 2014; 21:47:47 >
  • ne kadar ve daha mı yüksek performans verir ?
  • BugraCEO kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-14274.html

Daha yüksek performans vereceği kesin
  • peki hocam hangi PSU yu önerirsiniz bu kart için ve beni kaç yıl idare eder oyunlar için :D
  • 270X 7870'in yeniden isimlendirilip piyasaya sürülmüş versiyonudur. Alacağınız Asus 7870, Sapphire R9 270X den daha iyidir.

270X yerine 7870 almak çok daha mantıklı.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    hocam bende öyle düşündüm aradaki fiyat farkı az değil 200 lira civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle asus her ürüne kıl olmaya başladım arka arkaya patlak veriyor çizgi elektronik.

270x, 7870den daha performanslı. En basit test sonuçları;

200 lira? Nereden alacağını sorabilirmiyim?
  • Hocam R9 u alırsam ne kadar idare eder beni güncel oyunlarda bu arada gameplay videoları çekiyorum bunu göz önünde bulundurarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

200 lira? Nereden alacağını sorabilirmiyim?

Vatan Computerin sitesinde 684 yazıyor hocam

buyrun linkhttp://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BugraCEO -- 9 Ağustos 2014; 22:31:30 >
    Link atabilirmisin. Ben göremiyorum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Link atabilirmisin. Ben göremiyorum sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html üstede ekledim hocam
  • R9 280 Dual-X OC`ye butcen yetuyorsa bunu al ve ölene kadar oyun oyna %D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay konusunda Shadowplay iyidir . Nvidia tarafından bir seçim yapabilirsiniz .
  • hocam sen ne yaptın :D sıfır pc topladığımda artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Gameplay konusunda Shadowplay iyidir . Nvidia tarafından bir seçim yapabilirsiniz .

ama hocam tanıdığım çoğu oyuncunun ekran kartı ATİ ? (video çeken)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BugraCEO

hocam sen ne yaptın :D sıfır pc topladığımda artık

:D 590 TL fiyatı var.Sen bilirsin.
    O zaman R9 270/R9 270X DirectCu II/Direct Cu II Top senin için en iyi seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kartın satışı bitti hocam. Bu eski fiyat. Şuanki fiyatı maksimum 430-440 liradır.

R9 270x daha yeni bir kart. Böyle bir bütçen varsa r9 280x bile alırsın 40 lira daha ekleyip

Bende yanlış mı gözüküyor yoksa?

Edit: Ati diye bir şey kalmadı. AMD radeon artık onun adı :) Shadowplay gtx 760larda bile çok rahat. Alt f10 yapıp 3 dakikaya ayarlıyorum 3 dk 3 dk video çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 9 Ağustos 2014; 23:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BugraCEO

quote:

Orijinalden alıntı: Aseloth

Gameplay konusunda Shadowplay iyidir . Nvidia tarafından bir seçim yapabilirsiniz .

ama hocam tanıdığım çoğu oyuncunun ekran kartı ATİ ? (video çeken)

Ati değil , AMD . Ati satılalı çok oldu hocam . Tabi ki AMD kartlarda da video çekebilirsiniz . Ancak Nvidia'nın yazılımı bu konuda gerçekten başarılı . Shadowplay'i biraz araştırmanızı öneririm .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.