Şimdi Ara

HD7950 PCİ+ VS GTX660 Tİ AMP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mosayhan

quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

quote:

Git Asus GTX660Tİ al rahatça oyun oyna. Diğer bit amd amd ikilisi saçmalıklarını da unut güzel kardeşim.

Yok hocam zaten amd amd şaçmalığının saçmalık olduğunu biliyorum Heryerde okudum ben bunları. Sadece birde size danışıyım dedim. Peki hocam gtx660 ti de cf yapabilirmiyim?(sli mi cf mi beyse artık)

Amd Crossfire
    Nvidia SLI

Anakartina bağlı kardeşim.
    Marka model nedir?

Hoş şuan için SLI a gerek yok. Psu yetmezse bir de o masraf çıkmasın.

Psu xigmatek tauro 600w 80+

Anakart asus m5a97.

Birde hocam açsın okusun diyorsunuz bir önceki mesajımda da belirtmiştim ki "sabahtan beri okuyorum" hiçbiryerde detaylı bi açıklama yok benchmarklarını da bulamadım. Yine aynısı oluyor biri 7950 biri gtx660ti. Ben size okuyorsunuz diye enayi mi dedim?

O psu yetmez malesef kardeşim.

Board SLI da x4e düşeceği için performansı kırar.

Yanlış anladın ben sana o saçma yorumları yazan için dedim okusun diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

quote:

quote:

Git Asus GTX660Tİ al rahatça oyun oyna. Diğer bit amd amd ikilisi saçmalıklarını da unut güzel kardeşim.

Hocam fazla kınamayın adamı bilmediği bir şeyi düzelttiniz sevap aldınız

Bilmiyorsa açsın okusun kardeşim. Ben salak mıyım sabahtan akşama çözüm park'ta server makalesi okuyorum?

Kedi Abi haklısın ancak okumuyor işte.Estağfurullah Kedi Abim ne salağı ben diyorum ki salaklık bize düzeltmek sana.

Haşa kardeşim. Öyle deme. Ne donanım bilenler var. Yanında çırak bile olamayız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam zaten amd amd şaçmalığının saçmalık olduğunu biliyorum Heryerde okudum ben bunları. Sadece birde size danışıyım dedim. Peki hocam gtx660 ti de cf yapabilirmiyim?(sli mi cf mi beyse artık)

Amd Crossfire
    Nvidia SLI

Anakartina bağlı kardeşim.
    Marka model nedir?

Hoş şuan için SLI a gerek yok. Psu yetmezse bir de o masraf çıkmasın.

Psu xigmatek tauro 600w 80+

Anakart asus m5a97.

Birde hocam açsın okusun diyorsunuz bir önceki mesajımda da belirtmiştim ki "sabahtan beri okuyorum" hiçbiryerde detaylı bi açıklama yok benchmarklarını da bulamadım. Yine aynısı oluyor biri 7950 biri gtx660ti. Ben size okuyorsunuz diye enayi mi dedim?

O psu yetmez malesef kardeşim.

Board SLI da x4e düşeceği için performansı kırar.

Yanlış anladın ben sana o saçma yorumları yazan için dedim okusun diye.

Hocam peki cf yapınca da x4' e düşer mi? Düsmezse bi ihtimal 7950 alabilirim. Ama şimdilik düşünürsek gtx660 ti beni bi 3 sene idare eder. 7950 alırsamda zaten direk cf yapmiycam, bi 3 sene sonra filan anca xd

• McScriptS kullanıcısına yanıt
    İşlemcin AMD ise nedemk dostum?

Amdye nvdia kart ,intelede amd kart kullansan hiç bir performans kaybı olmaz.
    Yorumun yanlış dostum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorsa açsın okusun kardeşim. Ben salak mıyım sabahtan akşama çözüm park'ta server makalesi okuyorum?

Kedi Abi haklısın ancak okumuyor işte.Estağfurullah Kedi Abim ne salağı ben diyorum ki salaklık bize düzeltmek sana.

Ne alaka abi en iyi donanımdan anlayan kedi sizsiniz

• mosayhan M kullanıcısına yanıt
    Hocam cf veya SLI fark etmez. 970 chipset olduğu için boardin pci exp yuvalarının biri x16 diğeri x4. İkinci slota kart takarsan birdekini de x4 yapıyor. Tek kartı o yüzden mutlaka mavi olan x16'ya tak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka abi en iyi donanımdan anlayan kedi sizsiniz

Bak bu farklı bir bakış açısı

• quote:

Hocam cf veya SLI fark etmez. 970 chipset olduğu için boardin pci exp yuvalarının biri x16 diğeri x4. İkinci slota kart takarsan birdekini de x4 yapıyor. Tek kartı o yüzden mutlaka mavi olan x16'ya tak.

Şuan elimde olan dandik ekran kartını siyaha takmışım xd iyiki bilgilendirdiniz. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Ben yerinde olsam GTX660Ti alırdım ama Zotac marka değil. Geçenlerde PhysX destekleyen oyunları denedim gerçekten efektleri inanılmaz. Bir sonraki alacağım ekran kartı kesinlikle Nvidia (PhysX olayına takmış olmam sebeple) İşlemci konusuna da gelirsek kesinlikle Intel.

Kesinlikle intel demeniz biraz yanlış olmuş biraz bence. Fantikleşmeye girmiş bu.

İmzama bak AMD kullanıyorum

neden memnun değilmisiniz hocam?

Memnunum aslında sorun yok. Ekran kartlarına gelirsek AMD de alınır Nvidia da alınır. Ama ne yazıkki memleketimizde teknoloji pahalı olduğu için ister istemez ucuz ürünlere yönelmek zorunda kalıyoruz. Nvidia önermemin sebebi PhysX denen zıkkımın olması (her oyunda yok bu zıkkım) ama bir bak PhysX in videoların youtube da. Borderlands 2, Mafia 2, Metro 2033, Metro Last Light aklıma gelen bunlar. Görüntüde inanılmaz efektler oluşuyor. Laptopumda GTX560M var. PhysX destekli oyunları genelde onda oynuyorum. Nvidia sürücü konusunda da oldukça iyidir. 9 serisine hala en güncel driver bulunmakta.

İşlemci konusuna gelirsek. Masaüstümde FX6100 4.2 Ghz OC li işlemci var, Laptopumda ise I7 2630QM 2.0-2.9 Ghz çalışıyor. Biraz saçma gelebilir ama laptopumdaki ufacık işlemci masaüstümden kat kat iyi olunca insanın biraz zorununa gidiyor. Yada başka bir örnek vermek gerekirse i5 2500k kaç senelik işlemci ama günümüzde hala inanılmaz oyun performansı gösteriyor.

Kısaca bir dahaki sefere bilgisayar toplayacak olursam, amerikadan getirtme şansım var ordan intel ile nvidia konfigurasyonu kuracam tabi imkanda olursa.
    Bütçe yine sıkıntılı olursa o zaman yine AMD ye devam

• quote:

quote:

Şuan elimde olan dandik ekran kartını siyaha takmışım xd iyiki bilgilendirdiniz. Teşekkürler

Unutma ikisi de mavi değilse her zaman maviye tak. Çünkü mavi x16 çalışır.

• mosayhan M kullanıcısına yanıt
    Bunda anlamıyacak bişey yok
    7950 660 ti den iyidir Oc potansiyeli daha fazladır arada fiyat farkı var zaten
    bütçene göre uygun olanı alabilirsin Eğer Bf4 multi tarzı oynuyacaksan Vram den dolayı tercihin 7950 olsun
    Batman,brotherlands 2, Metro L vs. Physx destekli oyunlardan daha fazla hoşlanıyorsan tercihin 660 ti
    Ben kişisel olarak 7950 nin fiyatının hakkını veren bir kart olduğunu düşünüyorum
    660 ti ninde son fiyat düşürmesi ile f/p olduğuda aşikar
    Kısaca hangisini alsan seni üzmez 3 yıl götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 8 Ekim 2013; 20:40:56 >
  • ben de yılbaşından 1 hafta bilemediniz 10 gün önceyi bekleyin derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.