merhaba arkadaşlar benim ufak bir sorunum var 160gb sata hdd dem var ama bir türlü makina hdd deyi görmüyor format atabiliyorum xp yi kurarken mavi ekranda bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk yok diyor ama baska sata hdd de yine aynısını söylüyor işin ilginç tarafı başka bordlarda böyle sorun vermeyip xp kurulabililiyor bide şu var ne 98 ne 2000 hiç biri kurulamıyor benim diskime bıos update ettim ama yine aynı sorun acaba çipset le ilgili bi sorun olabilirmi acil yardım şimdiden teşekkürler.
sata disk için baçlangıç disketi var onu edinebilirsen onla baslatarak bi daha dene ve bi de biostan sata ayarlarını gözden geçir kolay gelsin
KULLANDIGIN ANAKART CD Sİ İÇİNDE RAİD KLASÖRÜ VAR ONU DİSKETE KOPYALA WİNDOWSU KURARKEN ÜÇÜNCÜ PAKET İÇİN F6 YA BASIYOSUN KURULUM DEVAM EDERKEN Bİ YASZI ÇIKIYO "S" YE BASIP DİSKETİ TAKMANI İSTİYOR DİSKETİ TAKINCA KENDİ İÇİNDEKİLERİ KOPYALIYOR SONRA AYNI YAZI TEKRAR ÇIKACAK ENTEER LA VE KURULUM DEVAM EDECEKTİR...
BUNDAN ÇOK ÇEKTİM ZAMANINDA AMA İŞ BUKADAR BASITMIŞ VE BUNU HER FORMAT ATIŞINDA YENİDEN YÜKLEMEN GEREKİYOR OYUZDEN DİSKETİ SAKLA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme