Şimdi Ara

HDD Bolumlerini birlestirememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde exper m1115 minibook vardi. orjinal olan win 7 starter dan sikildigim icin xp yuklemek istedim. xp normalde d bolumune kurmak istiyordum ama d ye kuramadigim icin recovery bolumu olan c ye kurdum. ama bolumundede kapasitem 5 gb. partition magic ve paragon gibi programlarla c yi ve d bolumunu birlestirmeye calistim ama ikisinde de hata aliyorum. partition magic te `İnit failed: Error 117. Partitions drive letter cannot be identified` hatasi aliyorum surekli. bunun bir caresi yokmudur. yoksa en son care olarak fdsk cekicem komple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 29 Haziran 2011; 22:31:34 >

• yokmu bilen?
  • win7 nin kurulu oldugu bir dizine xp yukleyemessiniz o uyaridada bunu diyor.yetkiniz izniniz yok diyor..win7 kullannamk istemiyorsaniz xp cd si ile win7 nin kurulu oldugu dizini bicimlendirip oraya kurmayi deneyebilirsiniz
  • En kolay yol içindeki yedeklerini taşınabilir harddisk e al. Daha sonra format atarken bütün partitionları sil. ve baştan istediğin kadar istedğin boyutta partition aç. Recovery çok önemli bişey olmadığını düşünüyorum. Garanti sorunu da yaşamassın hiç bir şekilde. Sonuçta yazılım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.