Şimdi Ara

HDD İMAJI(YARDIM EDİN KAFAYI SIYIRACAM LÜTFEN NOLURSUNUZ YA!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2 tane disk var 40 gb lık,raid olarak çalışıyorlar.Ancak bunlardan 1 tanesini satacağım.Ancak şu anda disk 2 ye bölünmüş olarak çalışıyor,C ye 50,D ye 20 gb vedim.Şimdi C ve D nin imajını alıp tek 40 gb diske aktaracam.Ama tabi bazı oyunları felan silersem 40 gb a sığacak şekilde yerleştirebilirim diye düşünüyorum.Şimdi C ve D nin imajını nasıl alırım?Ayrıca Disklerden birini söktüğümde o diski formatlamam gerekecek.Tek 40 gb lık diske windows xp kurup öylemi bu imajı atacaım?İmajı nasıl alacağım?Hangi programla lütfen yardımcı olun diski satmam gerekiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fushepass -- 8 Şubat 2006 14:35:52 >

• Up...Lütfen yardım edin beyler acil.
  • lütfen yardım edin bakın çok önemli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • yardım edin!

• YA ARKADAŞLAR LÜTFEN ARAMA YERİDE ÇALIŞMIYOR BİR ALLAHIN KULU ÇIKSIN YARDIM ETSİN LÜTFEN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEN

• image olayı için sana acronis true image programını öneririm. program gayet güzel forumda yada google'da resimli anlatımı da vardı öyle tahmin ediyorum.program deneme sürümü halinde.. full olarak google'da bulabilirsin..ancak anlayamadığım bir olay war? bu tip programlar windowsu ve oyunlarını vs geri yüklerken kullanılıyor.sen mp3 falan da kurtacaksan image yapmana gerek yok 2 harddiski bağlayıp birinden diğerine veri aktarmalısın.. yani image işi sana bir te windows ve oyunlarında yardımcı olur.. image yaptığın dosya da asıl image yaptığın dosyadan büyük oluyor.. bunu da unutma derim.. kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.