Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordraziel -- 1 Mayıs 2024; 18:45:6 >

• lordraziel kullanıcısına yanıt
    Hard disklerimde bad sector yok demişsin fakat ilk belirtmiş olduğun hard diskten kafa atma sesi geliyor sözünden ve ilk bios ekranında hard diskleri uzun süre smart kontrol yaptığından dolayı mutlaka bir disk arızası var gibi algılıyorum. diskleriniwww.hddscan.com adresindeki test ile doğrulama testi yaptır ve bad olup olmadığına daha sonra da smart hatası verip vermediğine bak. disklerini satalardan söktüğünde cihazın açılma hızı normale dönüyorsa özellikle ve disklerinde bir problem yoksa bios update yapıp tek tek takmanı sorunun disktemi yuvada mı olduğunu anlamanı tavsiye ederim.

En basit işlem olarak da sata kablosu yedekte varsa sata kablosu değişimini de tavsiye ederim.

• Sorun çıktığı zaman direk sata kablolarını değiştim USB HDD leri yani USB bağlantısını kesince POST ekranında hızlanma oluyor BİOS update zaten son sürümü var araştırdım güncellemiştim önceden.Tekrar HDD leri taratıp bi sorun varmı yokmu bakayım.Ayrıca USB HDD ler HUB ile bilgisayara bağlı buna bağlı olarakta yavaşlık olabiliyor o yüzden 3 hdd nin 1 ini sata olarak kullanmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordraziel -- 22 Aralık 2013; 20:46:41 >
  • daha ilk satırını okur okumaz bad sector dedim içimden :/
    ama sen değil demişsin
    kabloda sorun olacağını zannetmiyorum
    hdd'leri teker teker deneyerek hangisi problemli anlayabilirsin belki

eğer hdd olarak bir problem yoksa geriye sadece anakart kalıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün HDD leri tarattım bad sector yok hiç birinde donanım uyumsuzluğu vb bir sorun olabilirmi ? mesela HDD ler arası uyumsuzluk veya anakart hdd uyumsuzluğu nasıl kurtulabilirim bu sorundan

EDİT
    --------
    Ek olarak başka bi sorundan bahsedeyim:
    -HDD etiketleri değişmiyor ( Yerel Disk etiketini YEDEK olarak değiştiremiyorum veya öncesinden YEDEK olarak isimlendirilmiş sürücü Yerel Disk olarak görünüyor.)
    - HDD lerin bazınlarında Güvenlik -> Grup ya da Kullanıcı adları sekmesinde yabancı kullanıcı var S-1-15-21-..... gibi benim sorunlarla bi alakası olabilirmi yoksa bu yazılımsal başka bi sorunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordraziel -- 24 Aralık 2013; 2:00:39 >
  • lordraziel kullanıcısına yanıt
    kardeş bide low level format atmayı dene diske?
  • 4 tb veriyi yedekleyecek alanım yok en son çözüm olarak formatı deneyeceğim sorunum yazılımsal veya donanımsal nasıl çözebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartta herangi bi problem olup olmadıgını nasıl anlayabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.