Şimdi Ara

HDD performans testi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba HDD performans testini nasıl yapıyoruz söylermisiniz
    bi forumda bi arkadaşhttp://www.dosyaupload.net/download.php?file=865369
    bu programı verdi çalıstırın restart yapın dedi HDD si yavaslayan arkadasa "aktarım modundan dolayı pio da kalmış" dedi bu programı ben de kullanabilirmiyim laptop um bi zarar görürmü

• o upload benim hayır o test için degil arkadaşım aktarım modu sorunlarını gidermek içindir

hdd testi için hdtune programını kullanabilirsiniz

http://www.hdtune.com/hdtune_255.exe
  • speedfan programını kullanarak ta hdd hakkında birçok şeyi görebilirsiniz... çok iyi - iyi - normal - orta - zayıf - çok zayıf - hasarlı gibi hdd nin biçok bölümü ve sektörü hakkında bilgi verebiliyor. yani hdd nin biyografisini ve o andaki durumunu tüm yönleriyle ortaya cıkarıyor. buraya bakarak nerelerin iyi yada kötü olduğunu görebilirsiniz ve en alt kısımdada hdd ye puan veriyor. PC de 2 hdd bağlı birinin puanı 99,7 diğeri 94.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 1 Nisan 2008; 22:13:01 >
  • peki benim ilk basta linkini yazdığım programı ben de kullanabilirmiyim (benim bilgisayar yavaş değil sadece oyunlar ve internetteki flash oyunlarlar vs. kasıyor ve bunun HDD den kaynaklandığını düşünüyorum(az bosyer var))???
  • bu program bende farkeder mi
  • Nvidia ekran kartı yazılımında HDD ve diğer parçaları test etme imkanı mevcut ancak daha çok kullanılan ve daha sağlıklı istatistikleri olan 3DMark ile de ölçebilirsiniz. Bilgisayarı ve programı açabilen bir kişi gerekli ayarları yapmakta zorlanmayacaktır. Nispeten sade bir arayüzü vardır. Bu işlemin HDD'yi zorlayabileceğini ve arızalara neden olma ihtimali olduğunu unutmayın ve verilerinizi başka bir yere mutlaka yedekleyin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.