Şimdi Ara

HDD Recovery bölümü gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar selamlar herkese. Bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz =) biraz nette araştırma yaptım ve çeşitli disk yönetim programları denedim ama beceremedim. Exper Action serisi bir masaüstü pc var. Güncellemelerden dolayı pc kafayı yedi ve çöktü. Ne yazıkki recovery diskine ulaşamadım dolayısıyla yeniden kurulum yapamadım. Format atmak zorunda kaldım. Recovery şimdi gözükmüyor. Recovery silmedim olduğu gibi duruyor. Makinada windows 8 single tanımlı. Servisi aradım CD gönderiyoruz dediler seri numarası verdim bana PRO gönderdi mübarekler. EE tabi etkinleştirme yapmadı makina. Tekrar aradım bu seferde CD gönderimi yapmıyoruz dedi mübarekler. Gülermisin ağlarmısın ya ne günlere kaldık şaka gibi harika bir teknik servisi varmış :)). Herneyse sonuç olarak makinayı istiyorlar kendileri düzeltip geri gönderecekler ama tabi bu süreç biraz uzun bir süreç açıkcası son çare olarak görüyorum. Şimdi gel gelelim Win 8 pro kurulu şuan ve ben recovery diskini Disk yöneticisinden görebiliyorum ama herhangi bir işlem yapamıyorum içindeki bilgilere erişemiyorum. Gizli sürüceleri göster vs denedim oda olmadı. Bu recovery göstermenin veya içindekileri kopya almamım bir yolu varmı? Bunu yaparsam servisle uğraşmak istemiyorum. Windows 8 single aradım ama heryerde 8.1 veya PRO çıkıyor. Varmı bana yardımcı olabilecek bir babayiğit? Saygılar...

• sırf hort olsun diye yazıyorum tam bir yıldır kimse bişey yazmamış jkfsgadkjsdg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.