MERHABA İYİ AKŞAMLAR :) Tosbıha win8 bir dizüstüne format atıcaktım bilgisayar açılmıyor kesinlikle onarım başlangıçta kalıyor ve bende win8 format atmak istemedim win 7 yapmak istedim bilgisayarı bios ayarları yüzünden taktığım cdyi görmedi sonra bios ayarlarını değiştirdiğimde win 7 cdsini gördü ve format ekranında yerel disk seçme bölümüne geldim ama hiç biri seçilmiyordu bu konuya biraz baktığımda Hiren's boot cd ile çözülebilir gpt ayarını yapınca hddye oluyor yazıyordu. bu sefer Hiren's boot cd ile açtım bilgisayarı ama ayarı yapamadım bu sırada kurcaladığım bir iki yer yüzünden hdd sıfırlandı içi tamamen boşaldı. şimdi win 7 ve win8 de de format ekranında dosyalar kopyalanıyor bölümde yüzde 2 de hata veriyor hatada chkdsk exe çalıştır vs şeyler yazıyor ben win8 format cdsinin komut ekranından hdd taraması yaptım fakat 0x8007045d hatası alıyorum az biraz araştırınca hdd ile ilgili sıkıntı olduğu yazıyor birileri bana bir fikir verir yardımcı olursa çok sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme