Şimdi Ara

HDD Yuvalarını Çoğaltmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 5.25" yuvaya 2.5" SSD takma düşüncesiyle bu apartı almak istiyorum aslında. SSD şuan kasada bildiğin havada aslı duruyor sata+power kablosuna tutunarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaG0LoJi

@mselcuks

Hocam keşke ben ürünü almadan konuyu göüp bu ucuz aparatı tavsiye etmiş olsaydınız :( Gerçi benim kullanacağım wd green serisi bir harddisk yani çok serin bir alet. O yüzden sıcaklığı hesaba katmadım ürünü alırken. Ama tabi ki sizin önerdiğiniz ürünü almak çok daha mantıklı, gerek fiyatı gerekse ısı salınımı engellememesi açısından. Artık bir dahaki sefere o parçadan alırım. Teşekkürler tavsiye için...

Rica ederim.
    O tarihte işlerimin yoğunluğundan forumu izleyemiyordum, mesaja yanıt yazılıp üste çıkınca haberim oldu.

Ek:
    Firebal'da şöyle bir ürün daha vardı, onu da denemek için almıştım:
    http://www.amazon.co.uk/Cooltek-Anti-Vibrations-3-5-HDD-Silencer-CT-HDDS/dp/B001CSAZ2W
    Şu an Firebal'ın sitesi açmadığından Amazon'dan link veriyorum. Sanırım 15-20 lira arası bir fiyatı olması gerekti.
    Bu da 3.5 diski 5.25 yuvaya takmak için.

• En azından bir dahaki sefer için bilgilendirme oldu. İlginiz için teşekkürler tekrar...
  • ssd aparatı vardı onu sol tarafa takabilirsin dvd yerleri içinde aparatlar var çok fazla hdd'niz varsa harici docklardan alın derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.