merhaba hocam eğer tv nizde arc desteği var ise bağladığınız tüm cihazların sesini ayrıcada 5.1 dolby ses alabilirsiniz ama normal tv yayınların ses kalitesi pek iyi değil birde bunları dinlemek için 3000-4000 liralık sistem kurmaya gerek yok basit bir soundbar işinizi görür ama benim sinema ve müziğe ilgim var izlemeyi ve dinlemeyi seviyorum diyorsanızda bu set size yeter
merhaba hocam yeni hoparlörlerinizle mutlu olmanız güzel bir olay bazen bizi şaşırtan durumlar olabiliyor
şu konuya bir açıklık getireyim 520 dts hd ve dolby true hd yi desteklemektedir bu kaynak sesler ise sadece hdmi üzerinden aktarılmaktadır ama arc desteği sunmamaktadır o yüzden birden fazla hdmi kullanmak gerekiyor ama arc desteği olsa idi tv ile 1 tane hdmi kablo bağlayıp tv ye bağlı olan tüm cihazların sesini ve görüntüsünü 1 tane hdmi ile halledecektiniz arc ise tam bu noktada işe yarıyor ama siz optik kullandığınız için sizi etkileyen bir durum yok
iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
des_955
kullanıcısına yanıt
Evet aslında bu set fazlasıyla işimi görüyor ve beklentilerimi karşılıyor. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim, inşaAllah sizlere daha güzelleri nasip olur da, sağlık, huzur içinde keyfini çıkarırsınız.
ARC olayının bundan önceki mesaj da belirttiğim gibi, getirisi olmayacak malesef, çünki amacım DTS-HD Master - Dolby TrueHD sesleri alabilmek içindi. Ama sorunun kaynağını çözdüm bir bakıma, TV zaten bu formatları desteklemiyor. Daha destkleyen TV 'ye denk gelmedim henüz.
Zaten AVR, HDMI ile PC' ye bağlı. HD5870 ekran kartının iletemediği ses formatına henüz denk gelmedim. Gayet memnunum. TV konusun da ise, Optik ile yola devam edeceğiz.
Selamlar, saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme