Bildirim
Hdmi ile bağlayınca görüntü var ses yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ekran kartının HDMI çıkışından ses alabilmen için aşağıdaki kablonun Ekran kartına bağlı olması gerekiyor. Kablonun diğer ucunun nereye takıldığını bende bilmiyorum, araştırarak bulabilirsin heralde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 15 Şubat 2011; 16:15:30 > -
Ne anakartımda(GigabyteGA-M85M-US2H), ne de ekran akrtımda (Palit 9600 Smart 512Mb128bit) böyle bir kabloyu bağlayabileceğim bir yer bulunmamakta.
Başka bir öneriniz var mı? -
Denetim masası / ses ayarlarından " hdmi secenegini " varsayılan yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir -
denetim masasında ses ayarlarında nvida hdmi seçeneği var ama aktif değil. no device gibi birşey yazıyor altında. -
Hdmi kablosuyla makinanızı televizyona bagladıgınızda orada bahsettigim seçenek cıkacak. Hatta Lcd televizyon şekli çıkacak yanındada onu varsayılan yapmanız gerekiyor. Baglamadıgınızda bahsettigim seçenegi görmemeniz normal
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X