Şimdi Ara

HDMI kablo ile tv ye görüntü aktaramıyorum YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeki1981

quote:

Orijinalden alıntı: sevgisec

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alinti: sevgisec

quote:

Orijinalden alinti: zeki1981

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sanirim öyle, ekran 1 tane gösteriyor o da vga, biostan onu Nasil yapabilirim biraz anlatir misiniz rica etsem

bilgisayarin marka modeli nedir?
    aygit yöneticisinden görüntü bagdastiricisi altinda kaç adet donanim görünüyor bi ekran resmi koyarmisiniz?

bilgisayariniz notebook sa @aslannn arkadasin dedigi gibi bisey yapmanizi önermem çünkü dahili kart ile harici kart birbirine entegre sekilde çalisirlar.

Ekran görüntüsünü ekleyemedim suanda da marka hp pavilion g6 laptop, görüntü bagdastiricilarinin altinda da 2 tane çikiyor birisi Amd Radeon hd 7400m series digeri de standart vga grafik bagdastirici

g6 serisinde bi kod numarasidaha vardir 1040 1056 gibi tam modeli verebilirseniz sanirim sorunun kaynagini anladim.

G6-1030 mus.

bu sürücüyü indirin ve sisteme kurun.
    daha sonra tekrar deneyin.
    olmazsa bilgi verirsiniz ikinci bir çözüm var.

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp61001-61500/sp61152.exe

Bu ne peki ekran kartiyla alakali mi

o sürücü sizin dahili ekran kartınızın sürücüsüdür.
    intel marka olanın bu sürücüyü kurunca aygıt yöneticisinde söylediğiniz standart grafik bağdaştırıcısı yerine intel hd sürücüsü gelecek.

hdmı yı kontrol eden kart budur kurulu olmadığı zaman sizin yaşadığınız sorunu yaşarsınız.
    normalde formatı atan kişi bunları kontrol etmesi gerekir ama sizin yaptırdığınız ki etmemiş demekki.

Laptop o berbat hale getirmiş zaten, tamirden aldım düzeltmek için 2 saat ben uğraştım.

övünmek gibi olmasın ama herkes bizim gibi müşterinin bilgisayarı benim bilgisayarım mantığıyla bakmıyor ne yazıkki.

Bilsem size getirirdim 😄😄

istanbuldayım ben siz neredesiniz bundan sonraki seferlere diyelim.

İzmir 😄

driveri kurdunuzmu?

Henüz değil internetim gitti şuan kuramıyorum

tamam kurunca bilgi verirsiniz olmazsa dediğim gibi bi çözüm yolu daha var.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
  • sevgisec S kullanıcısına yanıt
    öncelikle selam laptoblarda tv ile pcyi hdmı kablosu il baglandıgında f10 tusu yardımıyla görüntüyü nereye vereceginiz diye bisey sorar siz burdan hdım baglantısını yaptıktan sonra yinele seceneginizi secmeniz lazım sorun burdan olabilir denemenizi tavsiye ederim. Eger sorun ordan degilse hdmı kablosunun yönünü degistirin (yani pc ucunu tv ucuna) bendede böyle olmustu bunları deneyin olmassa söyleyin.
  • ozdeok O kullanıcısına yanıt
    F10 olsun Windows + p olsun fn tuşu olsun vs hiçbiri bir fayda etmiyor o yüzden buraya yazdım hani bilen biri vardır illa sorunun ne olduğunu diye ama yine de teşekkür ederim

sorunun ne oldugunu anlıyamadım ama bu işlem cok basit bisey yani oyle yazlımla alakası yok ama ekran kartını aygıt yöneticisnden guncellemeyi dene olması lazım olmassa baska bir tv yi dene bakim olacakmı olursa sorun tv de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdeok

sorunun ne oldugunu anlıyamadım ama bu işlem cok basit bisey yani oyle yazlımla alakası yok ama ekran kartını aygıt yöneticisnden guncellemeyi dene olması lazım olmassa baska bir tv yi dene bakim olacakmı olursa sorun tv de olabilir.

Yok işte driverları da yükledim ama olmuyor kaçırdığım ince bir şey var demek ki

hdmı kablonu baska bi tv de denemeni tavsiye ederim hdmı portların bozulmus olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.