Şimdi Ara

HDMI KABLO SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ARKADASLAR HDMI 2 METRELIK KABLO KULLANIYORDUM HERHANGI BIR SIKINTI YOKTU ,FAKAT MESAFEYI UZATMAK ICIN 5 METRE BASKA BIR MARKA HDMI KABLO ALDIM TELEVIZYONDA

PIKSELLEŞME RENK BOZUKLUGU SORUNU OLUYOR.NASIL ÇÖZERİM SORUNU? TESEKKUR EDERIM . NOT(LAPTOPTAKI GORUNTUYU TV YE AKTARICAM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polizia -- 18 Mart 2015; 1:25:20 >

• 5 metre bayağı uzunmuş. Kablonun kalitesi önemli. Şu da var. Kablo uzunluğu arttıkça görüntünün kalitesi düşer ama 5 metrede farketmemesi gerekir. Kablo kalitesiz mi? Yoksa marka bir kablo mu?
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/frisby-fa-hd42-hdmi-hdmi-3d-altin-uclu-5m-kablo/productDetails.aspx?productId=bs130201&categoryId=84120

kabloyu burdan aldım hocam gayet kalıtelı gozuyor yorumları okudugumdada herkes performans ve kalıtesınden bahsedıyor..benım 2 metrelık dıgıturk marka hdmı kablom gayet guzel goruntu verıyor.televızyon sunny axen kapadokya 82 ekran .bu yenı aldıgım kablo 1.4 versıyon 4 k desteklıyor acaba tv nın cozunurlugumu buna az gelıyor kaldrmıyor!! anlayamadım bır turlu..bı fıkrınız varmı?

• polizia kullanıcısına yanıt
    TV'nin çözünürlüğü az kalıyor diye bir şey olmaz. Önceki kablonuz ile net gösterip yeni kablo ile net göstermiyorsa sorun kablodadır. Ben Hama kablo kullanıyorum. Görüntüler süper. 50 TL'ye aldım ve bir buçuk metre. Siz 5 metre kabloyu 18 TL'ye almışsınız. Oturup düşünmek lazım.

Frisby senelerdir piyasada olan bir marka ama ürünlerinin uzun ömürlü ve kaliteli olduğu pek söylenemez.
  • Bende 5 metre hdmı kablo kullanıyorum en dandiğinden en ucuzundan 13-15 tl ye falan almıştım h.b den hiç bir sorun yok,daha önce 1.5m kablo kullanıyodum hiç bir fark yok.
  • bende hdmi kablo markalarinin cok onemli olmadigina inaniyorum cok urun kullandim fakat dediginiz gibi sifir gelen bu kablo arizali olabilir baska bi yerde deneyip iade edicem sanirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.