Şimdi Ara

HDMI TO SCART (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
106.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler konu biraz eski ama yazmak istedim. Öğrenci evimize aldığımız 84 ekran düz ekran tüplü tv için ben gitti gidiyordan hdmı to scart dönüştürücü aldım. çıkış kısmı scart değil ama rca çıkışı var. Doğal olarak arkasına rca'dan scarta olan kablo taktım (Bu kabloyu süperonlinecılar yapmışlar trkclltvyi bağlamak için kendileri lehimlemişler hatta bir siyah uç boşta) Bilgisayarımı bağladığımda otomatik 720x526 ya düşüyor bilgisayarın çözünrülüğü :) taktığım cihazın maksimum çözünürlüğü bu galiba :) ama şöyle bir sıkıntı var ekranda titreme yapıyor bağlantı yapıldığında cızırtı oluyor. Bi arkadaşım kablo bağlantısı kısmına cihazdan sonraki rca kısmına rca-scart dönüştürücüsü tak scart-scart kabloyla görüntüyü aktar dedi. Bunun faydası olurmu? Altın uçlu malzeme kullanmamın faydası olur mu? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• Uzaklarda aramayın tüm çevirici dağıtıcı çeşitleri ve uzman destek
    www.merterelektronik.com
    Çevirici Dağıtıcı Fiyatları - Merterelektronik.com
    https://www.merterelektronik.com/kategori/cevirici-dagitici
  • Aşağıda n11 adresini vereceğim fakat Türkiyedeki diğer sitelerde de satılıyorş fiyatı 45TL-120TL arasında değişiyor, ben n11 den aldım ve bir senedir kullanıyorum, damadım Hepsiburadan daha ucuza almış bu cihaz işinizi görür.

https://www.n11.com/kampanyalar

HDMI TO SCART AV ÇEVİRİCİ 4363a DÖNÜŞTÜRÜCÜ SKART ADAPTOR CONVERTER

HDMI TO SCART

·        Dijital "HDMI" sinyali, Analog kompozit sinyal "SCART" a dönüştürür. 

·        Bu dönüştürücü, genellikle bir oyun konsolu veya DVD oynatıcıyı TV'ye bağlamak için kullanılır.

·        Giriş : 1x HDMI

·        Çıkış portu : 1x SCART

·        PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N standart TV formatları

·        Anahtar düğmesi ile 1080P - 720P çözünürlük seçeneği

·        1080P/720P Çıkış ; hassasiyetli renkler, detaylar ve kaliteli çözünürlük sağlamak için gelişmiş sinyal işleme teknolojisi

·        Sürücü vs. kurmayı gerektirmez

·        Siyah renk

·        Taşınabilir, tak ve çalıştır özelliği

·        Malzeme: ABS

·        Boyutlar : 9x6x2.5 Cm

·        Ağırlık : 45 Gr.

Paket İçeriği

1 Adet Çevirici

1 Adet Usb güç kablosu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.