Bildirim
HDMI V. 1.3 Kablo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.3 ün veri taşıma kapasitesi ve senkronizasyon farklılığı gibi bariz farklar var 1.2 ile.Ancak 1.2 lcd niz yaz da plazmanızda 1.3 bir işe yaramaz.Bu arada sinyal alacağınız kaynakta 1.3 olamlı ki (ps3 gibi) işe yarasın.O yüzden 1.2 lik bir panelde 1.3 olmuş olmamış farketmez.Sonuçta çalışır ama 1.2 özellikleri ile.. -
Teşekkür ederim, benim zaten bilmek istediğim çalışıp çalışmayacağı idi.
Selamlar -
Internetten kablolara bakabileceğimiz fiytalarında olduğu iyi bir site varmı...?? -
Benim şu anda baktığım site https://www.ranteks.com.tr
quote:
Orjinalden alıntı: dataminer
Internetten kablolara bakabileceğimiz fiytalarında olduğu iyi bir site varmı...??
-
Sağolasın. Siteyi bir inceleyim. -
quote:
Orjinalden alıntı: odurusken
Sevgili Arkadaşlar,
İnternetten HDMI kablo siparişi vericem, ancak V 1.3 HDMI kablo ile V.1.2 televizyonda görüntü alınabilirmi herhangi bir artı veya eksi etkisi var mıdır.
Selamlar
arkadasim, hdmi 1.3 kablosunu istersen hdmi 1.2 girisli plazmaya bagla. hicbir sey olmaz yani izleyebilirsin. benim kablolarin tümü hdmi 1.3.
hdmi 1.3 girisli plazmalarda, hdmi 1.3'ü calistirir. hdmi 1.2plazmalarda, hdmi 1.2yi calistirir.
ama hdmi 1.2 kablolari, hdmi 1.3 lü plazmalarda, hdmi 1.3ü calistirmaz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- evde projeksiyon perdesi yapımı
- mini led mi qled mi
- samsung 58cu7000 yorumlar
- philips tv uydu kurulumu türksat 4a bulmuyor
- televizyon ekranında siyah leke neden olur
- en iyi beyaz eşya markası
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- micro led tv
- en iyi tv box
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X