Şimdi Ara

HDTV+Multimedya PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Philips HDTV ile birlikte Alienware MediaCenter PC yi kurmaya çalışıyorum ama 2 tane sorunum var.
    1- PC'yi DVI üzerinden televizyona bağlayıp, televizyondan DVI girişine geçince Mediacenter PC yi kullanabiliyorum ama bir türlü ses alamıyorum.
    PC'de Stereo 2 li hoparlör seçeneğini seçiyorum. Tüm ses ayarlarını yapıyorum.Ses bağlantısını kitapçıkta gösterildiği şekilde yapıyorum ama bir türlü PC nin sesini televizyonun hoparlörlerinden alamadım. Çok büyük ihtimal televizyonda bir ayar yapmam lazım çünkü PC'nin ses ayarlarında bir hata yaptığımı sanmıyorum.Üstelik MediaCenter ayar ekranında hoperlör çıkışlarını görebiliyorum ve çıkışlardaki ses seviyesini gösteriyor.
    Televizyonda DVI giriş ile birlikte ses almak için ne yapmam gerekiyor?

2-Ekran çözünürlüğünü bir türlü yapamadım düzgün şekilde. Ekran sağdan biraz dışarı çıkıyor. Ekran kartı ayarlarında da düzgün bir seçenek çıkmıyor.
    Philipsin sitesine girip Pc için bir driverı var mı diye baktım ama yok. Ekran kartı ayarlarından monitoru 720pi gibi bişiye force'la diyince düzeliyor ama makinayı kapatıp açınca tekrar bozuk hali ile açılıyor.

Teşekkürler.
    Kenan

• Merhabalar,
    Arkadaşlar lütfen bir tavsiye verin.En azından DVI bağlantıda ses için ekstradan ne yapmam gerektiğini söyleyin.
  • Bilgisayar kasasındaki ses çıkışını kabloyla hoparlör sistemine ya da televizyonun ses girişine bağlıyacaksın.
    "Audio In" yazar televizyonun arkasında ya da önünde.Oraya bağlıyacaksın.Kabloyu Compu Shop larda ya da servislerde bulabilirsin.
  • Onu yaptim. hatta bilgisayardan 5.1 degil 2 stereo hoparlor olarak ayarladim. sonra 2 adet cikisi televizyounun audio in e taktim. baska bisiler olmasi layim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.