Şimdi Ara

HDTV SİZ PS3 GÖRÜNTÜ KALİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD TV'siz iyi görüntü almak zor.Compenent ya da HDMı kablo ile Compozite kablo arasında elbette çok fark olacaktır.

+Tüplü TV daha iyi görüntü verebilir ama arada çözünürlük farkı olunca böyle bir şeyin söz konusu bile olabileceğini sanmıyorum....
  • serdar yıldırım ps3 u gordum diyosun normal tvde alırmısın peki birde ps2 den nekadar iyi cokmu iyi sony mania nın cektigi resimler sony tvde ve tv baya iyi normal tvde ogoruntuyu keske verse vestel arceliklerde sonytv deki girişlerde yok malum...cevaplarsan seviniriz ...
  • hcm resimler süper dmekki normla tv'dede ps3 güzel calşıyo valla bende 2 yıldrı ps2 var ve ps3 grafik olarak ps2'deki oyun demo görüntleri gibi olmuş saolsun sony parayı denkleyip almak farz oldu
  • sevgili akh3737,

benim şahsi fikrim;

1. ps3 bir HDTV yatırımını hararetle istiyor.
    2. 720x576 çözünürlükte(pal) ps2 ps3den çok kötü durmuyor.

bunu hem ps2 hem ps3 versiyonu olan bir oyunu (örnek: call of duty3) oynayarak test edebilirsiniz.

burdan çıkacak sonuç ps2 baya eski bir konsol olmasına rağmen birkaç sene daha idare eder. fakat önümüzdeki yıllar (HDTV de çoğaldıkça) tabiki ps3 ün olacaktır.
  • tesekkur ederim demekki ps2 normal tvde ps3 e yakın goruntu verir derken kimse atmıyomus gozumuzle gordugumuzu soyluyomusuz gercek ci yorumun icin tesekurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaryildirim

sevgili SONYMANIA,

fotoğrafları çektiğin televizyonunun 720p olduğunu belirtmişsin.
    720p = 1280x720 çözünürlük oluyor.
    benim öğrenmek istediğim standart pal televizyonlardaki neticeydi. (720x576)

Arkadaşım yazdığımı tam okumadın heralde !
    Benim TV HD_TV olmasına rağmen , bende kablo yok ve ilk resimde görülüyor zaten altta bir daha koyim , ( AV ) kablo ile bağladım . halada öyle !Tabiki HD görüntü daha iyi adı üstünde yüksek çözünürlük ! Benim belirtmek istediğim normal giriş ile AV ile HD olmayan sinyalle bile mükemmel sonuç veriyor PS3 Allttaki resime dikkat edin AV kablo ile önden bağlamışım ! Eeee daha nasıl ispatlim

HDTV SİZ PS3 GÖRÜNTÜ KALİTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONYMANIA -- 3 Ocak 2007; 1:27:52 >

• Biraz once tuplu televizyonda oynadim. Cisimler belli olmuyor, cizgiler kirik kirik.PS3`un kalitesi hic anlasilmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galactus

Biraz once tuplu televizyonda oynadim. Cisimler belli olmuyor, cizgiler kirik kirik.PS3`un kalitesi hic anlasilmiyor

Markası neydi tv nin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galactus

Biraz once tuplu televizyonda oynadim. Cisimler belli olmuyor, cizgiler kirik kirik.PS3`un kalitesi hic anlasilmiyor

Normaldir.

Sonymania iyi sonuç veriyor demiş.E sonuçta yine de PS2'den iyi olacaktır.Ama Next-gen hiçin LCD Monitör ya da LCD HD TV çok önemli bana göre.....
  • bu tvdeki görüntüler oyun açılırken videodan görüntüler değil mi?kusura bakma bana pek oyun esnasında çekilmiş fotolara benzetemedim de yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez -- 6 Ocak 2007; 1:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONYMANIA

quote:

Orjinalden alıntı: serdaryildirim

sevgili SONYMANIA,

fotoğrafları çektiğin televizyonunun 720p olduğunu belirtmişsin.
    720p = 1280x720 çözünürlük oluyor.
    benim öğrenmek istediğim standart pal televizyonlardaki neticeydi. (720x576)

Arkadaşım yazdığımı tam okumadın heralde !
    Benim TV HD_TV olmasına rağmen , bende kablo yok ve ilk resimde görülüyor zaten altta bir daha koyim , ( AV ) kablo ile bağladım . halada öyle !Tabiki HD görüntü daha iyi adı üstünde yüksek çözünürlük ! Benim belirtmek istediğim normal giriş ile AV ile HD olmayan sinyalle bile mükemmel sonuç veriyor PS3 Allttaki resime dikkat edin AV kablo ile önden bağlamışım ! Eeee daha nasıl ispatlim

HDTV SİZ PS3 GÖRÜNTÜ KALİTESİ

slm arkadaş. merak ediyorum ve bilgisizliğim var anlaşılan tüplü crt televizyonların yüksek çözünürlüğü desteklediğini bilmiyordum. hangi model olduğunu söylermisin bu sony nin özelliklerine bakmak araştırmak istiyorum. sanırım vga girişide vardır bu televizyonun. o zaman okadar da lcd alamaya gerek yoktur sanırım çünkü crt nin verdiği performansı lcd ler pek veremiyo (bakış açısıydı kontras tı ve fazla fiyat falan).

• quote:

Orjinalden alıntı: Sentez

bu tvdeki görüntüler oyun açılırken videodan görüntüler değil mi?kusura bakma bana pek oyun esnasında çekilmiş fotolara benzetemedim de yanılıyor muyum?

bencede oyun ici goruntunun bukadar iyi olacagini sanmiyorum AV giris ile
  • sonymania sana bak ne sorucam; bu senn tvdeki görüntü gt_hd mi (yani oynadığın oyun)??
    ikincisi senn crt tv nası hd ye uymlu?? ben hiç duymadım crt lerin hd ye uyumlu olduğunu yanlış anlama merakımdan soruyorum aslında asıl soru bu diil :)
    ***eğer oynadığın oyun gt-hd ise bende onun hd videosu var pcde ve ben bigisayarı LCDTv ye bağlayıp izledim (ekran kartım sayesinde )HDMI dan yani,senn o verdiğin görüntü ile arasında çok feci fark var...
    --Sonuç olarak arkadaşlar lcd tv ps3 için olmazsa olmaz donanımlardan biri fakat şunuda biliyorum ps3 ün crt deki görüntüsü herhalükarda ps2 den daha kaliteli olucağı kesin kesin...ama size tavsiyem iki görüntü kalitesinide görmeniz gerek farkı anlayabilmek için.
  • eee bende plazma var HD siz philips 106 ekran boşunamı verdim 2800 ytl yi
    play station oynamak için bir tanede hd Lİ LCD Mİ almalıyım 3.000 ytl ye
    bu ne kadar iğrenç bir durum 1 milyarlık ps3 için 3 milyarlık tv almak
    x-box nasıl onadamı olmuyo benim plazma kurtarmıyormu
  • ve bu tv hiç HD li tv ye benzemiyor normal tüplü bir tv ayrıca oyun başlamadan önceki demo görüntüler
    grand tourismo 2 de bile demo olarak bu kadar ii görüntü veriyor
  • hım.aklımızda bulunsun bu özellik
  • ne yazıkki HDTv siz ps3ün bi anlamı yok bence....
  • PS3, sadece yuksek cozunurluklu goruntusuyle degil daha bir cok ozelligiyle PS2 den ustun bir oyun konsoludur. Standart definition dan High def. a geçiş dönemi gayet güzel planlanmış. Standart def. görüntü birimleriyle uyumlu ve bir üst seviye konsol. Ne güzel işte. HD ye upgrade olana kadar SD TV nizle konsolu kullanıyorsunuz.

Bir PS kafe de HD terfisi kararı almak üzere bu soru soruluyorsa yatırımın geri dönüşüne bakmak gerekir. Bu da yapılan HD terfisinin talebi ne kadar etkileyeceği yönünde bir tahmin gerektirir ki o yatırımı yapan arkadaşın düşünmesi gereken bir konu.

TV ve video dunyası için Görüntü birimini HD ye yükseltmek direk karşılığını alacağınız bir yatırımdır. Çünkü kamera aynı sahneyi hem HD hem de SD çıkışından verir. İkisini de seyrederseniz arada büyük bir fark görürsünüz. Aynı şey programlanan oyunlar için geçerli değildir. Çünkü programcı yeni özelliği destekleyici meteryal kullanıyorsa farkı hissedersin. Kullanmıyorsa hissetmezsin. Yani oyunlar HD özellikleri üzerine çalışılırsa, aynı sahne, yeni yüksek çözünürlükler düşünülerek hazırlanırsa yeni teknoloji kendini hissettirmiş olur.

PS: Composite sinyalle progressive scan yapılmaz. Yani görüntü field lardan oluşur. Yani scan line lar (tarama çizgileri) görülebilir olur.

• samsung 940bw
  • cafe için dusunuyoruz gecen ki msj'dan sonra araştirma yaptik lcd tv hd destekli çok kasiyor bizi başka bi yolu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.