Şimdi Ara

Healer kasmak niyetindeyim karasız kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır (hatta neredeyse oyuna başladığım günden beri) hiç healer oynamadığımı farkettim... ve bir healer kasmaya karar verdim...
    Haliyle de size sormak istedim, healer için şu an en iyi durumda olan hangisi...

Priest her daim pri'dir deyip kasmaya başlayacaktım ki, size de bir danışayım dedim :)

Muhabbetle...

• Heal bana göre her zaman dps'e göre daha adaletli olmuştur fakat dengesizlikler vardır pri niyetlenmek çok doğru bir karardır. Holy pala olarak söyleyebilirimki holy pala pvp içinde iyi bir karardır arada bir pvp yapıp milleti sinir etmek istersen tabiki.

mobilden yazıyorum o yüzden imla hataları varsa özür dilerim...
  • Holy Paladin kas kafan rahat olsun. Her türlü gideri var.
  • Benimde pri var ama 85 olduktan sonra priest kastığıma biraz pisman oldum neden dersen bana göre mana costu çok yüksek diğer healerlar arasında bence bu bir eksi holy paladın oynamanı öneririm hem arkadaşını healledğin zaman sanada heal gelmesi bence çok güzel bir özellik prieste göre mana sorunu daha az diyebilirim
  • pve için druid gayet zevklidir.pvp için de priest ve holy pala güzel 2vs2 için
  • shaman ve druıd prıestten cok daha ıyıdırr holy paladın de ıyı dır ama bı raıd healler olması zorrr
  • Ben de bu düşünceyle ve biraz da aceleyle disc prieste yönelmiştim. Şu anki paket ile konuşacak olursak, ben saf healer olan priesti, pvpde en zayıf sınıf olarak görüyorum. Arenada mind control dışında -ki o da tam cc sayılmaz- cc'in yok ve bu sıkıntı yaratıyor. Karşı takımdaki healerlar senin canına okurken, senin yapabileceğin tek şey mana burn'dur. Baş belası bir spell, evet ama önüne geçmenin milyon yolu var. Zaten 2 dpse karşı arenadaysan yandın. Karşı kapıdan çıkan birisini görmezsem ben bırakıyorum direkt klavyeyi. Birisi illa ki rogue çıkıyor ve -iyiyse- seni rahatça indiriyor. Fear falan da atamıyorsun zaten bol bol cc yiyorsun. Mage varsa rogue ile beraber işin hepten bitik. O yüzden, her zaman dengesiz olan arena için kasacağım dersen Priest açma. Shaman iyidir, becerebilenler var druid iyidir. Tabii holy benim gözümde en iyisidir.

Bu nedenlerle shadowa geçtim. Arenaya da cesaret edemedim zaten.

*Partnerim hiç cc'si bulunmayan frost dk. Berbat bir setup elbette. Eğer rogue, warr gibi partnerim olur diyorsan disc iyi olabilir.

*Tüm bunlardan dolayı rating en fazla 1,5 oldu. Fazla zorlamadım ben de. Olmuyor çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Healerların iyi olmaları neye göredir bilmiyorum ama bu oyunun en zor oynanan healerı holy priesttir. Diğer healerların gözleri hep raid de iken holy prinin gözleri raidden çok mana barına bakar. Bir disc pri oynayıcısı olarak holy priyi hakkıyla oynayabilen adamı her zaman iyi oyuncu sayarım. Diğer healerları oynamak sorun değil hepsi rahat. Efektif kısmına gelirsen hepsinin efektif olduğu bosslar var tabi ki..Chakra denen zımbırtı çıkmasa hala holy oynuyor olurdum ama o skillden gerçekten nefret ettim :) Bir de bir healerın iyi olduğunu şu şekilde anlarım, benden hızlı dispel atıosa o adam iyi healerdır :)

Edit: Yukardaki arkadaş disce pvpde zayıf demişde kesinlikle katılmıyorum. 2 dps gelen fightlar disc pri için en kolay fightlardır. Dics pri 2 dpsi çok rahat kaldırır kaldıramıosa partnerinde sorun vardır. Burst yapıldığı anda basılan bir pain suppressionla kimse disc priyi kesemez 2 vs 2de ..O zmna kadar da zaten senin partnerinin bir dpsi alması gerekir. Shield,pom,renew ve pain suppression instant skiller 2 dpsi gördüğün an üstüne bırak :)..Ama cc olayına katılıyorum disc prinin düzgün bi ccsi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 5 Mayıs 2012; 21:14:57 >

• Benim healer sınıflardaki sıralamam şu şekildedir:

PvP 1) Shaman
    PvP 2) Disc. Pri.
    PvP 3) Paladin

PvE 1) Druid
    PvE 2) Paladin
    Pve 3) Shaman
  • pvp>rshaman aynı zamanda 4.3 raidleri için önerebilirim
    pve>rdruid derim.
    Sonuçta bu karar senin oynayış sitiline göre şekillenir zaten.
    @KnBzTR
    4.3 te rshaman holy paladini çok rahat katlar.Galiba bunu yazarken cata başlarını filan düşündünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Healerların iyi olmaları neye göredir bilmiyorum ama bu oyunun en zor oynanan healerı holy priesttir. Diğer healerların gözleri hep raid de iken holy prinin gözleri raidden çok mana barına bakar. Bir disc pri oynayıcısı olarak holy priyi hakkıyla oynayabilen adamı her zaman iyi oyuncu sayarım. Diğer healerları oynamak sorun değil hepsi rahat. Efektif kısmına gelirsen hepsinin efektif olduğu bosslar var tabi ki..Chakra denen zımbırtı çıkmasa hala holy oynuyor olurdum ama o skillden gerçekten nefret ettim :) Bir de bir healerın iyi olduğunu şu şekilde anlarım, benden hızlı dispel atıosa o adam iyi healerdır :)

Edit: Yukardaki arkadaş disce pvpde zayıf demişde kesinlikle katılmıyorum. 2 dps gelen fightlar disc pri için en kolay fightlardır. Dics pri 2 dpsi çok rahat kaldırır kaldıramıosa partnerinde sorun vardır. Burst yapıldığı anda basılan bir pain suppressionla kimse disc priyi kesemez 2 vs 2de ..O zmna kadar da zaten senin partnerinin bir dpsi alması gerekir. Shield,pom,renew ve pain suppression instant skiller 2 dpsi gördüğün an üstüne bırak :)..Ama cc olayına katılıyorum disc prinin düzgün bi ccsi yok..

Tabii sona da eklediğim gibi frost dk biraz zayıf kalıyor. Damage olarak gayet iyi olsa da cc sahibi olmayışı büyük eksiklik. Fakat şöyle bir gerçek var. İyi bir rogue gelirse karşına o sana heal attırmaz. 1v2 rogue'a karşı çok rahat sıyrıldığımı da biliyorum ama ben yetenekli oyunculara göre konuşuyorum elbette.

Silence, interrupt, sleep, stun tarzı cclere sahip bir ortakla healer/dps karşısında çok iyi olabiliyor mana burn sayesinde. Ama sanırım arkadaşın belirli bir partneri yok. Riske girecek olabilir bu yüzden. Ah şu shadow'daki silence disc'te olsaydı...

• Pvp de disc priye laf edenler sanırsam hiç 3v3 oynamamışlardır. 3v3 ile 2200+ kasan biriyim. Bu sizin oyunculuğunuza kalmış ve disc prinin cclerini tam zamanında kullanmalısınız. Mc yi tam feara 5-6 sn kalmışken basın adama. Sonra kendi yanınıza getirin ve basın fearı. Bu şekilde oyundaki en uzun healer ccsine sahip olursunuz. Ayrıca pvpde mana problemi yaşamanızın sebebi partnerinizin saçma sapan dmg yemesidir. 2 frost mage 1 disc pri ile 2k yaptık. Eğer partnerleriniz sağlamsa hiçbir şekilde zorlanmayacaksınızdır. 3v3 2200 ü RMP ile yaptık. Bizi en çok zorlayan takım 2 melee ve yanında holy pala olan setuplardı. Rog zaten bu adamlara dmg yapamıyor(armor). Mage de bi yere kadar kitelayabiliyor. Zaten arena başlar başlamaz ya mage e yada size nukelerler. O anda kurtulursanız arena biraz uzayacaktır. Fakat sonunda %90 ihtimal yenilirsiniz Benim 4 classtan da healerım var ve en çok zevk alarak oynadığım class priest idi. Eğer pve düşünüyorsan kesinlikle holy pala derim. Mana derdin yok bişey yok otur healle. Bakacağın yer yalnızca raid grubunun can barı olacak. Oysa holy priestte raidden çok kendi mana barıma bakıyorum. Ne saçma bişeydi ya

• Herkese teşekkür ederim arkadaşlar...
    PvP çok da fazla sevmediğim ve ağırlıklı PvE yaptığım için sanırsam Druid kasacağım :)

Bir de Realm önerisi verirseniz bana (horde yada ally karar vermedim , her öneriye açığımdır :) ) tam olacak..

Muhabbetle...
  • Sağlam bi raid healer kasacağım diyorsan ( Ki druid bence en iyi seçim ) outland de boş kalmazsın çünkü healer eksiği var görüğüm kadarıyla.Ben horde kısmındayım ve horde kısmında pek türk yok türkler daha çok alliance kısmında.Bu arada server akşamları full oluyor ama maksimum 15 dk sıra bekliyorsun , full olması çoğu kişiye göre kötü olabilir ama bana göre değil , mesela darkmoon karnavalı acıldığı gün bütün server darkmoona gidiyor bir şenlik havası oluyor ve bu oyunun her yeri için böyle en azından kendinizi oyunu tek başına oynuyormuş gibi hissetmiyorsunuz ve daha çok zevk alıyorsunuz , en azından benim için bu böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

Sağlam bi raid healer kasacağım diyorsan ( Ki druid bence en iyi seçim ) outland de boş kalmazsın çünkü healer eksiği var görüğüm kadarıyla.Ben horde kısmındayım ve horde kısmında pek türk yok türkler daha çok alliance kısmında.Bu arada server akşamları full oluyor ama maksimum 15 dk sıra bekliyorsun , full olması çoğu kişiye göre kötü olabilir ama bana göre değil , mesela darkmoon karnavalı acıldığı gün bütün server darkmoona gidiyor bir şenlik havası oluyor ve bu oyunun her yeri için böyle en azından kendinizi oyunu tek başına oynuyormuş gibi hissetmiyorsunuz ve daha çok zevk alıyorsunuz , en azından benim için bu böyle

:)
    bu da demek oluyor ki server seçimimi de doğru yapmışım :)

Çok teşekkür ederim herkese...

• Bende paladin ile druid var. Şimdiye kadar hiç healer olmadım. Palaya holy talenti aldım ama heroic dungeonda bile yatıyo millet. Elim ayağım birbirine dolaştı. En baştan healer mı kassam yoksa Holy Palada wipe yemeye devam mı etsem karar veremedim.
  • @Anteos Horde seviyorsan Frostmane e bekleriz türk guildimiz de var pvp ağırlıklıyız realm bana göre yeterince dolu ve bekleme sorunu da yaşanmıyor

bende hep healer oynamak istemiştim scroll of res sağolsun priestimi boostladım disc veya shadow pvp yapmayı planlıyorum fakat disc icin sizlere soyle bir sorum var:

çoğunuz priestin ciddi mana sorunu olduğunu belirtmişsiniz ki bence bu kesinlikle doğru.Shadow yine dispersion sayesinde fazla sorun yaşamıyor fakat disc ile dungeon yapayım diyorum(82 level im suan) bi combatta manam yarıya iniyor hatta boss fightlarda bitiyor nerdeyse.Bu mana sorunu pvp de başımı çok yakarmı?(genelde arena yapıyorum fakat bazen guild rbg de yapıyor) ilerde pve oynamaya da başlarsam bunu nasıl çözebilirim acaba kullanmadıgım bi skill mi var bilmiyorum yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 6 Mayıs 2012; 17:42:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hâmmer

@Anteos Horde seviyorsan Frostmane e bekleriz türk guildimiz de var pvp ağırlıklıyız realm bana göre yeterince dolu ve bekleme sorunu da yaşanmıyor

bende hep healer oynamak istemiştim scroll of res sağolsun priestimi boostladım disc veya shadow pvp yapmayı planlıyorum fakat disc icin sizlere soyle bir sorum var:

çoğunuz priestin ciddi mana sorunu olduğunu belirtmişsiniz ki bence bu kesinlikle doğru.Shadow yine dispersion sayesinde fazla sorun yaşamıyor fakat disc ile dungeon yapayım diyorum(82 level im suan) bi combatta manam yarıya iniyor hatta boss fightlarda bitiyor nerdeyse.Bu mana sorunu pvp de başımı çok yakarmı?(genelde arena yapıyorum fakat bazen guild rbg de yapıyor) ilerde pve oynamaya da başlarsam bunu nasıl çözebilirim acaba kullanmadıgım bi skill mi var bilmiyorum yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

Heroic dahil hiçbir dungeonda oom sıkıntısı çektiğimi hatırlamıyorum. Flash heal spamlamıyorsundur umarım. Ayrıca mana bitince iki farklı kurtulma yolu var. Birincisi shadowfiend'ini yollamak, diğeri de trinket kullanmak. 2 dakika cd ile 20 sn için +1296 sprit veriyor. Sayılar az biraz hatalı olabilir. Benim kullandığım buydu. Daha iyileri var elbette.

Bu arada benim yukarıda disc prieste laf attığımı falan düşünmeyin. 2v2 olduğunu bastıra bastıra söyledim. CC sahibi bir partnerin "yoksa" başın belada olduğunu da bastıra bastıra söyledim. Disc açtım pişmanım demedim yani. Hatta 3v3te en iyi healer olabilir partnerine göre. Mage, rogue, disc üçlüsü harikadır mesela. Ama daha iyileri var, bunu da inkar edemezsiniz. Ama mevcut pakete göre de konuşmak doğru değil. Bakarsınız liderliği alır ileride.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.