Şimdi Ara

Hearthstone Günlüğü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
411
Cevap
3
Favori
15.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünkü warrior oyunumdan Raging Worgen+charge+inner rage+rampage ile tek turnde 22 damage :)

Hearthstone Günlüğü

Buda biraz önceki oyunumdan QuestingAdventurer 3e3 tü deadli poison bastım 2 sefer cold blood sonra kopyaladım shadow steple geri alıp kopyaladığımı kalan 1 manaya oynadım sonuç bu tam 20 damage yaptı :) geçen turn öldürebiliyodu bana vurmayı tercih etti :)

Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 24 Mayıs 2014; 23:24:11 >

• az önce ranked 11 deyim handlock geldi karşıma beşinci turn de adamı bloodlust ile haşat ettim. Hem de korkudan 8/8 lik dev ve coin ile sunfury protector koydu ama ne ala bloodlust bastı gazı devam :) destem şu gençler süper deneyin siz de çok zevk alacaksınız eminim. adı crazy agro ona göre destenin :)

Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 1 Haziran 2014; 0:11:41 >
  • Miracle rogue oynuyodum prieste karsı yere questing atıp sonrasında kobold attım questing 3/3 oldu adam turn ona gecince questinge shadow madness attı ve kobolda saldırtıp öldürdü fakat questing 3/1 olarak kaldı ve sonrasında oynadıgı 2 karttan +2 damage daha kazanıp bana döndü kendi turnümde leeroy shadow step kombosu + questingle oyunu bitirdim. Buda böyle bi anımdır işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druidi seviyorum ya :), magein secret kartı mirror entity olduğuna emindim çünkü tüm secret kartlarını çalıştırıcak şeyleri yaptım, geriye bir tek mirror entity kaldı, kartlarımız bittiğinden ve benim canım daha fazla olduğundan birde druidin pasifi sağolsun defans verdiğinden, şansı kalmamıştı magein, en son tur bana geldi bastım iron barkı, end turne basınca adam patlama durumunu yaşadı :)
     Hearthstone Günlüğü

• Priest ile oynuyordum karşımda mage vardı. Onun destesinden yere konulan kartı kopyalayan secret i çaldım. Bu kartı kullandıktan sonra ysera koydu yere. secret ile kendime de kopyaladım. turn bana geçince de mind control ile de onun ysera sını aldım. oyunun sonlarıydı ve henüz kazanan belli değildi. güzel denk geldi iyi bir win oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi zoo mu dedi? Sezon başı taze taze.
     Hearthstone Günlüğü
  • 6 aydır oynuyorum, sonunda bana da sağlam bi pack çıktı. Favori classım Druid, 2 rareden birer tane hariç tüm kartlar var, epiclerden craftladığım sadece 1 adet AoL var, diğerleri hep packlerden çıktı

Hearthstone Günlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 5 Haziran 2014; 17:24:12 >
  • 1 dakika önce priest vs priest oynadım .4manada mind games ile faceless attim sahaya 3-3 adam atip deathwingimi aldı ... Böyle bir şans olamaz ya

• Tebrik ederim @gokg;

Main class'ım Priest olmasına rağmen, bazen ben bile dayanamıyorum bu Priest'in olaylarına

@LeeOrAfk
  • Bunu da gördüm ya artık ne olsa gam yemem

Hearthstone Günlüğü
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İyi dayanmışsınız, ben hemen ya arenaya giriyorum ya da pack açıyorum.
  • Oyuna yeni başlayanlar için her açılan pack ciddi manada ilerleme sağlıyor lakin expert kartlar çoğaldıkça; aynı kartların da çıkma ihtimali gitgide arttığından ötürü işe yarar bir kart çıksın diye onlarca pack açmak bence pek mantıklı değil. Her yerde yazıyorum, son açtığım 44 pack'ten tek bir legend kart çıkmadığı gibi; decklerime ekleyecek doğru düzgün bir kart da çıkmadı. Diyelim ki 45. deck'te işe yarar bir kart çıkacak. Sonuç; 4500 Gold = 1 işe yarar kart

Dediğiniz gibi arenaya girip, ortalamanın üzerinde bir skorla çıkarak, harcanan goldu amorti edip, pack'i de bedavaya getirmek çok makul lakin sürekli arena yapmak için de vaktim olmuyor ne yazık ki @Hobo. Şu patch bi gelsin, sonra karar veririm; şimdilik biriktirmeye devam

• @ANDREI Blizzard inceden gönderme yapıyor, elini korkak alıştırma diye.
  • Geçti artık, daha evvel açtığım packlerden çıkacaklarla yapacaktı o göndermeyi @3qzotix
  • Ortalama 22 23 packte legendary çıkıyor. Bu ortalama çok az oynuyor. Twitchte birisi 1100 pack açtı. Ben izlerken arka arka 40 packten hiçbir şey çıkmadığı da oldu. Ama sonunda 22 ortalamayı yakalamıştı.Bana ilk 5 packten 2 legendary çıkmıştı sonra 30 pack boş, blizzard işini şansa bırakmıyor.
    @ANDREI
  • Doğru. Şimdi pack açmaya başlasam; 20 pack için, muhtemelen birden fazla legend çıkacaktır lakin yukarıda da yazdığım sebeplerden ötürü, pack açma işini patch sonrasına bırakıyorum artık.

@3qzotix
  • Epik bi Thoughtsteal yaptım dün

Hearthstone Günlüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Epik bi Thoughtsteal yaptım dün

Hearthstone Günlüğü

Ahahah video halinde olsa kesinlikşe top 5 failse cıkardı güzelmis :D

• Warcraft oynayanlar bilirler, şu anki oyunun son bossu Garrosh u öldürünce diğer karakterlerde kullanılabilen bir silah düşebiliyor (heirloom) ama düşme oranı pek yüksek değil. Hangi silah düşerse ona göre bir class açıp oynamaya karar verdim, iki karakterle de silah düşmedi. Daha sonra hearthstone a geldim, 40 lı paket aldım, 800 civarında goldda bende varda 48 desteden hangi class legendary si çıkarsa onunla oynamaya karar verdim, 48 paketten en işe yaramaz bir tane neutral legendary çıktı.

Bugün çok söz verdim ama hiç birisini tutamadım diye düşünerek Edwin VanCleef craftladım. Onunla bir rogue destesi oluşturdum, iyiydi ama hep yakından döndü, hiç kazanamadım. Bu desteye ne iyi gider diye düşünürken Leeroy Jenkins craftladım. Onunlada pek başarılı olamayınca miracle için deste oluşturmaya karar verdim. Bu kadar yoğunluktan sonra miracle deneme fırsatım olmadı henüz, büyük ihtimalle o da işe yaramayacak ama bugün yaptıklarım burada böyle yazsın, bir gün adam akıllı bir rogue destesi oluşturduğumda döner okurum, ne kadar çile çektiğimi görürüm

• Miracle oynamayı ben çok istiyorum aslında da şimdilik mümkün görünmüyor. Pack olayınız talihsiz olsa da bence craftlarınızla zarar etmiş değilsiniz @Ywizzle.

Ben biraz daha şanslıyım sanırım @gokg

Hearthstone Günlüğü
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.