Şimdi Ara

Hearthstone Kart İncelemesi: Goblins & Gnomes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üşenmedim sizler için yeni gelen GvG patchi'ni baştan aşağı 2 partta ve 2 saatte anlattım umarım yararlı olur. Hangi kartları craftlayıp, hangi kartları dissenchantlayıp ve hangi kartlara dust saklamanızdan tutun destelere kadar herşeyi mercek altına aldım. Umarım beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=RG9lvHwekLQ -> Part I

http://www.youtube.com/watch?v=lqGV4Av5Dgs&feature=youtu.be -> Part II

www.twitch.tv/nightcallhere adresinden de Hearthstone yayını yaptığım twitch kanalıma'da ulaşabilirsiniz. Genel yayın saatim hergün (istisnalar dışı) 20:00'da

Not: Hearthstone başlangıç rehberi'de videolara eklenmiştir ama sebebini anlamadığım bir şekilde kaldırıldı o yüzden link veremiyorum arkadaşlar.. Burdaki linklerden yola çıkarak rahatlıkla video'ya yada Youtube kanalından da rahatlıkla bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naytkol -- 30 Ocak 2015; 7:28:53 >

• Hey masallah elinize saglik. En yakin zamanda incelicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek teşekkürler ilginiz için (:
  • takip gece mutlaka izleyecegim eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey gerekliydi teşekkürler
  • Ne demek şuan resmen işim bu, gerekeni yaptım (:
  • konuyla alakası yok ama. imp-losion gold kartı çıktı deck açarken.
    sizce iş görüyormu yakılmalımı. nasıl kullanılır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

konuyla alakası yok ama. imp-losion gold kartı çıktı deck açarken.
    sizce iş görüyormu yakılmalımı. nasıl kullanılır?

konuyla gayet alakalı bir soru "imp-losion" kartı gayette iş görüyor video'da anlattığım gibi. Eğer bir kartla ilgili yorumumu arıyorsanız " mana cost " yani mana değerine göre dakikaları ileride sarabilirsiniz. Kartı tozlamanızı tavsiye etmem ve düşük bütçeli warlock " zoo " yani hayvanat bahçesi destesinde şuanki meta'da yerini alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naytkol -- 23 Aralık 2014; 13:53:17 >

• Öğretici Rehberime bir yeni video eklenmiştir özellikle yeni başlayanlar için faydalı olacaktır.. Video'ya youtube kanalımdan yani başlıktaki linklerden kanalıma ulaşarak izleyebilirsiniz sebebini bilmediğim bir şekilde dün kaldırılmış halbuki insanlara oyun öğretmeye çalışıyorum ve doğal olarak kendimle ilgili birşeyleri de söylüyorum maksadım burayı reklam alanına çevirmek değildi açıkçası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.