Bildirim
Hearthstone Key`e Verene teklif
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bileydim kullanmazdım şu kodu ya, ben beğenmedim oyunu oynamıyorum -
Ben bu tarz oyunları seviyorum, normalde beklicektim de sıkıldım :) -
Upp ! iki tane bomba oyun veriyorum şu oyunun keyine. -
ben veririm mesaj at -
Başka yokmu beyler.. -
Upppp -
uppp -
bende kullanılmamış beta key var 2-3 hafta oldu geleli istersen veririm? -
Evet beyler yokmu başka key sahibi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kskjustin1
Evet beyler yokmu başka key sahibi ?
hesap vereyim ? sadece tutorialları oynadım -
Hesaptan korkuyorum, en son diablo 3 hesabı takaslamıştım birisiyle burdan sonradan değiştirdi herşeyi. -
Hadi beyler güvenebildiğim birisiyle hemen takasıca yapıcam.Facebook/tel herşey verebilirim. Altı üstü bir kaç ay içinde open beta olucak oyun için iki tane oyun veriyorum. -
Takas yapma niyeti olan yazsınhttps://www.facebook.com/NEWANC3 -
Yokmu kimse altı üstü bir oyun keyi yahu 2 tane oyun veriyorum -
quote:
Hesaptan korkuyorum, en son diablo 3 hesabı takaslamıştım birisiyle burdan sonradan değiştirdi herşeyi.
e kardeş sen de karşılığında hesap veriyorsun, ya sen de değiştirirsen ? -
Ben şimdi kendimden eminim böyle brişey yapmıycağıma be kardeş, gelmişim 21 yaşıma şerefsizlikle uğraşıcak değilim, daha önce güvendim birisine yaptık 3 saat sonra bom facebook engeli account şifresi değişmiş. -
quote:
Ben şimdi kendimden eminim böyle brişey yapmıycağıma be kardeş, gelmişim 21 yaşıma şerefsizlikle uğraşıcak değilim, daha önce güvendim birisine yaptık 3 saat sonra bom facebook engeli account şifresi değişmiş.
gel o zaman hesap takası yapalım. origini vermene de gerek yok. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X