Yukarıda bir arkadaş aggro deckler hata kaldırmaz, control decklerinin ise 2-3 hataya kadar kurtarma şansı var demiş, merak ettiğim bu arkadaş control deck le oynayıp 2 kez hata yapıp hangi aggro deck e karşı oyun kazanmış.....
Tam tersine şuan metada oynaması en kolay deckler aggro deckleri, ama bi süre sonra sıkıyor, son 2-3 aydır control warrior oynuyorum arada da control priest ve ya handlock warlock diğerleri baydığı için, özellikle warrior oynadığı için onun üzerinden yorum yapmak istiyorum rakip aggro ise ve kötü bi deste ile oyuna başladıysam cidden çok sıkıntı bi oyun oluyor, board clear yapamadığın sürece ağzına ağzına vuruyor adam.
Belirteyim basic kartlarla falan oynamıyorum, 2 yıldır oynuyorum, mevcut olmayan herhangib bir kart yok varsada dust lama ihtiyacı duymamışımdır.
Konuya gelirsek bu oyun şans oyunu demek biraz komik olur hatta %50 li şans faktörü gibi söylemlerde. Öyle olsa 1 ay legend olan bi sonraki ay olamaz... şans faktörü var ama maksimum %10-15 ve bu oran aslında senin ne kadar iyi olduğunu daha da belli eden bir durum. Eğer ben iyiyim diyorsan zaten olabilecek her hamleye önlemini alıyorsun zaten, arada yenilgiler kaçınılmaz olsada...
Konu yukarı çıkmış bizde yorum yazalım bu oyuna şans diyen en azından yüksek oranda şans diyen rank 25 diye dalga geçtiğimiz oyun hakkında bilgisi olmayan kişilerdir.
Şans faktörü tabikide etkiliyor ama oyunu bilmek metayı bilmek çok daha önemli.Şans faktörünün etkisi şöyle örnekleyim 10 maç atarsın 2 sinde kötü çekersin druidsindir 2 yane ancient of lore ile başlarsın rakipte iyi çeker hızlı başlar kaybedersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme