Şimdi Ara

Hearthstone TR Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle son zamanlarda gözlemlediğim üzere Türk Hearhstone streamerı neredeyse yok denecek kadar az veya nadir yayın yapmakta yada yetersiz.. Bundan ötürü geceleri 01:00 - 03:00 arası stream yapma kararı aldım(Genel yayın saati 20:30 olarak değişmiştir ve uygulanmaktadır moruklarım). Hearthstone'u beta sürümünün ilk zamanlarından beri oynamaktayım ve oyunda çok tecrübeliyim buna dayalı olarak yayınımda hamleler, kartlar, dizilimler, stratejilere ve arenada nelere dikkat etmenize kadar bütün soruları yanıtlayacağım. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.
    Streamime;http://www.twitch.tv/nightcallhere adresinden ulaşabilirsiniz.

Edit: Genel yayın saatim hergün 20:30 an itibariyle hey gidi hey 5 ay olmuş bu işe başlayalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naytkol -- 30 Mart 2015; 13:29:41 >

• Yayınım 22:00'de sizlerle..
  • Stream saati hergün 20:00 alındı. Şuanda'da on air'ız hani :D
  • Stream saatimiz artık 15:00 yada 15:30 dolaylarında ! Hepinizi brotherhooduma bekliyorum brolar!
  • Hala stream yapiyo musun? Yapiyosan ne zaman? Bi bakayim dedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibe aldım. Umarım yayınınız izleyenleri yayın yapma konusunda teşvik edici olur.
  • Hala yayın yapmaktayım hafta içi hergün 20:30'da 2-3 saatlik Arena playzleriyle sizlerleyim yada benlesiniz brotherhood'a beklerim! (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Not: Stream hala devam etmekte ve gayet güzel eğlenilmekte.te.te. Neyse eğer hala merak eden varsa diye yinelemek isterim ben her gün 20:00'da yada dolaylarında yayındayım yada bazen daha erkenleride açabiliyorum takipte kalmak için yapmanız gereken şey takip etmek zaten :D o da şuradan beyler bayanlar;www.twitch.tv/nightcallhere ve aynı zamanda şu facebook adresimden de her hafta çekiliş yapmaya başlayacağım katılmak isterseniz yada takipte kalmak isterseniz şunu;www.facebook.com/nightcallishere adresinden sayfamı beğenip yine hatta kalabilirsiniz hem de ttnet gibi personellede görüşmüyosunuz(saçmaladım) neyse esen kalın.

• Akşam bakayım hocam.
    Oynarken nasıl oynayacağına dair bilgiler taktikler verir misiniz? Mesela rakibim oynadığı kart hakkında analiz ve sizin karşı hamleniz hk bilgi verirseniz çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Elbette dostum zaten elimden geldiği kadar hamlelerimi anlatmaya çalışıyorum constructedda olsun Arena'da olsun gönlün de rahat olsun (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: naytkol

Elbette dostum zaten elimden geldiği kadar hamlelerimi anlatmaya çalışıyorum constructedda olsun Arena'da olsun gönlün de rahat olsun (:

Tamamdır, takipteyim o zaman. Teşekkürler.

bu arada ''1 Hp'den oyun nasıl çevrilir ? '' isimli oyunda rakip nasıl patladı, 15 canı vardı filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 21 Aralık 2014; 13:26:39 >
  • Tradelerde bir takım hatalar yaptı ve açıkçası ben oyunu çok iyi okudum o oyunda. O şekilde gelişti o oyun. 1hp'den oyun çevirdim. Ama açıkçası adam biraz daha agresif oynayabilirdi lakin güzel hamle ve şansımın yardımıyla oyunu çevirdim biraz zordu açıkçası :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.