sizce o filmde Al Pacino mu yoksa De Niro mu daha iyiydi..
2 side iyiydi böle karşılaştırmalar gereksizlikten öteye gitmiyor lütfen bu akdar sığ konular açmıyalım...
quote:
Orjinalden alıntı: relation
sizce o filmde Al Pacino mu yoksa De Niro mu daha iyiydi..
Hangi açıdan?
Rol diceksen bu iki ismin birbirinden üstünlüğü yok kalite bazında ama ben De Niroyu tek geçerim.
İkisinin de birbirine üstün yanları var..Mesela Scarface filminde De Niro oynayamazdı ya da Once Upon a time in America filminde De Niro'nun yaptığı rolü Al Pacino yapamazdı..Heat filminde ise benim kişisel görüşüm ise Al Pacino bir çıt öndeydi
quote:
Orjinalden alıntı: qraff Heat filminde ise benim kişisel görüşüm ise Al Pacino bir çıt öndeydi
bence de
quote:
Orjinalden alıntı: sendenbenden
2 side iyiydi böle karşılaştırmalar gereksizlikten öteye gitmiyor lütfen bu akdar sığ konular açmıyalım...
o zaman sen bu kadar sığ sularda yüzme...bana da akıl verme ya soruya yorum yap ya da sus.
quote:
Orjinalden alıntı: qraff
İkisinin de birbirine üstün yanları var..Mesela Scarface filminde De Niro oynayamazdı ya da Once Upon a time in America filminde De Niro'nun yaptığı rolü Al Pacino yapamazdı..Heat filminde ise benim kişisel görüşüm ise Al Pacino bir çıt öndeydi
haklısın ikisinin de oynadığı filmleri düşününce karşılaştırma yapmak zorlaşıyor...Ama bence HEAT de De Niro bir gıdım daha iyiydi...Righteous Kill de ise Pacino
AL PACİNO tartışılmaz lakin DE NİRO hiç tartışılamaz o filmde..
quote:
Orjinalden alıntı: s7vB
Hacı karar ver kimi tartışalım
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
quote:
boşverin kafa yormaya gerek yok
quote:
quote:
quote:
quote:
:D komik şey seniii
De Niro elbette çok iyi oyuncu ama ben Al Pacino'yu daha çok seviyorum.
Mimikleri, konuşma tarzı, hareketleri.. Al Pacino daha karizmatik, rol olarak ise her ikisi de çok iyi.
Bu arada filmi daha 3 gün önce izleyen biri olarak yorumumu yapıyorum.
al pacino çok farklı rolleri çok daha rahat oynayan birisi ve daha karizmatik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme