heaven cypherin en illegal clanıdır.cok ii ezik char kasıp kral olurlar.cypherda humanların krallarına bile onlar karısır.hepsi olmasada cogu item için herseyi yapar.npt sayesinde 40m np ile cypherin 1 clanı(2 troy 26m).ama yinede iyi ozellikleri war.mesela yaş sınırı olması, cok iyi organize olmaları(delos kalesini wermiolar).
sonucta kotu ozellikleri iyilerden daha agar basıo.beni alsalarda gitmem.
heaven clanı nı bı ara banlamıslardı topluca mı ne cogu banlandı sımdı gene toplandı ama su ana kadar gelmıs gecmıs bana gore en ii clan blood klanı diezde
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
heaven cypherin en illegal clanıdır.cok ii ezik char kasıp kral olurlar.cypherda humanların krallarına bile onlar karısır.hepsi olmasada cogu item için herseyi yapar.npt sayesinde 40m np ile cypherin 1 clanı(2 troy 26m).ama yinede iyi ozellikleri war.mesela yaş sınırı olması, cok iyi organize olmaları(delos kalesini wermiolar).
sonucta kotu ozellikleri iyilerden daha agar basıo.beni alsalarda gitmem.
Cypher'da GM Hackleyen, Edit Char Yapan, Koxp ile kasıp legal kasmış gibi gösteren, Gb satan, kendisine boss event yapan bir clandır. Tüm bunların yanında aralarında ii organize olan arkadaşlıkları sağlam bir clandır. Oyunun en eski ve en köklü clanlarındandırlar. Zamanında sevmedikleri oyuncuları, kendilerine rakip gördüklerini hacklemiş veya banlamışlardır. Örnek olarak Hijal ve sebepsiz banlanan BuBBa(açılalı çok oldu). Bunların altında hep HeaveN vardır.
Bir ara cypherda karuslar kayırılıyor diye bir söylenti vardı, ben daha yeni başlamıştım pek bilmiyordum ama sonra altından bunlar çıkmış galiba.Meğer gm charı hacklemişler.Ben böyle hatırlıyorum, sonra topluca banlandılar falan filan.Aşk,arkadaşlık,dostluk,item,hırs,hile,hurda,alet,edavat, yılan hikayesi gibi herşeyin altından bişey çıkıyo.Çözemedim ben bunları.Tekin değil bence..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme