Piyasada çok fazla silkroad pvp serverleri bulunmakta ve çoğu server Free silk gibi veya oyuncu çekene kimsenin haberi olmadan yardım etme ve GameAsistanlık verme gibi, adil sandığınız bir çok oyun daha sonradan bir şekilde patlak veriyor.
Öncelikle ''farm server'' diye nitelendirdiğiniz sunucunuzda sun weapon ve gear NPC'den elde ediliyorken nasıl farm olabiliyor ? Hadi ama...
AegSro 100 cap gelene kadar gayet güzeldi, fakat sonra orayı batırdınız...Sonra Symirna diye saçmasapan bir sunucu daha açtınız fakat dayanmadı tabii, belki eskilerden birkaç kişi bulurum diye bakındım ama kapanmış. Şimdi de yeni bir sunucu macerası ile karşımızdasınız.Elbette job sistemine yönelik hiçbir faaliyet yok, buna da şaşırmadım.Lütfen sunucu açmanın oyun olmadığını anlayın.Sonuçta oyunu da 'insan' oynuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast Mich
Öncelikle ''farm server'' diye nitelendirdiğiniz sunucunuzda sun weapon ve gear NPC'den elde ediliyorken nasıl farm olabiliyor ? Hadi ama...
AegSro 100 cap gelene kadar gayet güzeldi, fakat sonra orayı batırdınız...Sonra Symirna diye saçmasapan bir sunucu daha açtınız fakat dayanmadı tabii, belki eskilerden birkaç kişi bulurum diye bakındım ama kapanmış. Şimdi de yeni bir sunucu macerası ile karşımızdasınız.Elbette job sistemine yönelik hiçbir faaliyet yok, buna da şaşırmadım.Lütfen sunucu açmanın oyun olmadığını anlayın.Sonuçta oyunu da 'insan' oynuyor...
AegSRO Extreme ile bizim hiç bir alakamız yoktur herkezin görüşü kendinedir eğlence olması için böyle bir server oluşturduk NPC'de olan itemlerin hepsinin bedava olduğunu düşünmeyin siz eğerki çok iyi biliyorsanız buyrun görelim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme